Web Sitesi Yapmak(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek

Öncelikle cümleten selam.

Web sitesi işlerine girmek istiyorum.  Bu konuda pek bir bilgim olduğu söylenemez.

Öncelikle ne öğrenmem gerekiyor?

Kitap vs. alabilirim. Bu konuda önerileriniz nelerdir?

Hangi programlar gerekir? Ne yapmak lazım :) Yoksa başlamayayım mı ?

Yardımlarınızı bekliyorum... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    başlama
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Dreamweaver programını bul, bi de onu anlatan kitap bul. Başlangıç için yeterli sanırım..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Boş ver yaaaaaaaa ne kasıyon okadar kodla uğraşacağına daha güzel şeyler yapabilirsin kendine zaman ayır bak ben zamanında kendimden biliyorum bilgisayar bağımlısı oldum..Bilgisayarla yapışık ikiz gibi oluyon yani başlamaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    hocam evvela azcık html öğren,azcık php öğren,sonra şu hazır scriptleri kur açıklamalrını okuya okuya,kendin bişiler yapmaya çalış.. 3 ordan 5 burdan derken bide bakmışşsın anlıyosun artık kendini idare edecek kadar.yok ilerisini isterim diyosan,e-booklar oku,kitap al....

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Boş ver yaaaaaaaa ne kasıyon okadar kodla uğraşacağına daha güzel şeyler yapabilirsin kendine zaman ayır bak ben zamanında kendimden biliyorum bilgisayar bağımlısı oldum..Bilgisayarla yapışık ikiz gibi oluyon yani başlamaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    hacı bencede başlama.bu pc+internet insandan cok sey götürüyor.belki farkında olmuyoruz ama.ben hele yazın hiç uyuyamazdım.uykuya dalınca tamamen kodlarla ugrasıyorum.hala da oluyor.yazın bos oldugumdan daha cok vakit ayırıyorum o bakımdan diyorum.tamamen bagımlıyım.acaba daha guzel seyler nasıl yaparım diye özgün arayıslar icerisindeydim son 2 yıla kadar.bi yere kadar sıkıntılı oluyor.eline dizginleri alınca arkası geliyor.şu anda kendmden örnek verecek olursam aşıgım web yazılıma(genel olarak konusuyorum).orası guzel ama.bi de bu iş sadece tasarımdan ibaret degil malesef.guvenliğiydi,şuydu buydu derken hem cok fazla zaman kaybı oluyor,hem senden cok sey gidiyor vs vs..bence de başlama.cok daha guzel seylerle ugrasabilirsin.tavsiye istemissin al sana tavsiye.başlama. :(

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    önce html öğren, sonra biraz ortamları gez genel kültür sahibi ol, duruma göre asp veya php ye giriş yap, boşver dreamwevır falan, en iyi site el ile not defterinde kodlanan sitedir :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek
    Aslinda pc oyunlarina harcadigim zamani buna ayirabilirim. Peki temel html icin hangi kitap veya kaynaklari onerirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Stevie bunu yazdı:
    Aslinda pc oyunlarina harcadigim zamani buna ayirabilirim. Peki temel html icin hangi kitap veya kaynaklari onerirsiniz?

html öle karışık bişi deildir, heryereden öğrenebilirsin, google sana yardım edecektir.

yok ben kitap alacam dersen hakkı öcalın kitapları güzeldir, gerçi başkasının html kitabını incelemedim ama hakkı öcalınki güzel gelmişti zamanında :) 

Toplam Hit: 2023 Toplam Mesaj: 9