folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Sitesinde İstenilen Yerdeki Degisikligi Uyaran Program Vs.



Web Sitesinde İstenilen Yerdeki Degisikligi Uyaran Program Vs.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    arkadaşlar merhaba öncelikle dilim döndüğünce sorunumu anlatmaya çalışacağım.

    üniversite ders kayıtları sürüyor bu iki gündür, derslerden birini iki ayrı hoca veriyor ve biri diğerine göre daha çok sevildiği için haliyle ona yğılma oluyor, bu yığılmayı engellemek için her şubeye kontenjan sınırlaması koyuyorlar, iki şubenin kontenjanı da dolunca 5 er 10 ar arttırıyorlar. şu dakikalarda iki şube de dolmuş durumda ve üniversiteden bi yetkili her an girip kontenjanı değiştirebilir. benim istediğim sayfayı benim yerime devamlı yenileyip istediğim bölgede değişiklik olup olmadığını kontrol eden bir program. internetten bi kaç bişiy buldum ama onlar direk url ye bakıorlar, ders seçim ekranlarına giriş için bir buton a basılıyor, benim ihtiyacım bunu da yapabilecek bir program, pek anlamıyorum ama buton un rapidshare deki free butonuyla aynı tip olduğunu söyleyebilirim, post button diyorlar sanırım bilmiorm artık ..

     

    çok teşekkürler... 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    eidt : firefox sayfayı yenilemeye çalıştığımda postdata verisinin kaybolacağını yeniden göndermek isteyip istemediğimi soruyor. sanırım bu o butonun işlvini iyice anlatır :)

     

    /TD><TD ALIGN=CENTER>&nbsp;3</TD><TD ALIGN=CENTER>&nbsp;3</TD><TD ALIGN=CENTER>&nbsp;45/45</TD><TD ALIGN=CENTER>&nbsp;3</TD><TD NOWRAP>&nbsp;İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ
     
    degisikligi kontrol edcegi bolge de 45/45 kısmı ... 

     

Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 2