folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Web Sitesine Veritabanı Entegre Etmek

Web Sitesine Veritabanı Entegre Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

S.a arkadaşlar;

Asp Tabanlı bir site kurdum, yani bu site yi dreamwiever aracılığyla oluşturdum, yapmak istediğim örn veritabanı oluşturup siteyi ordan kontrol altına almak istiyorum. hazır bir site üzerinden böle birşey yapabilmem mümkünmüdür. yani örneğin bir yönetim paneli olacak forumlarda ki gibi o yönetim paneline giriş yaptığımda haber dosya program oyun dizi film egitim gibi menülerime veri tabanından yayımlamak istiyorum ama sitemin şablonu vs. hepsi aynı olcak. İnş. karışık anlatmamışımdır. menü oluşturma yorum sayfa ekleme yani klasik forum siteleri gibi olcak. dreamwiever la çalışıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar.

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

sen biraz döküman oku html nedir 

asp nedir

vertabanı nedir

döküman kurcala işi bi öğren sonra yapamadıklarını sorarsın 

seninki neye benzemiş hazır bi olta aldım balık nerde yakalanır.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

Dediğin gibi panelli siteleri 1500 TL + fiyat çekiyorlar hocam : ) prof. bir çalışmadan bahsediyorsun ve en azından orta derece bilgin yoksa yapabileceğini düşünmüyorum açıkcası

hsyn.ackgz > skype
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam anlatma tarzına göre bu konu hakkında bir fikrin yok sanırım. Öyle iki sayfa döküman okuyayım yapayım tarzı birşey değil bu söylediğin. Şöyle örnek vereyim 700 sayfalık 3 adet kitabı bitirip(hikaye kitabı değil teknik kitap örnekleriyle) ayrıca günde 30 dk * 30 gün ayırarak kitaplardaki ve internetteki örnekleri yapman lazım ki dediğin şeyi yapasın. (tamamiyle örnek veriyorum bu dediğimi yapan, garanti site yapar manasına gelmiyor. Daha azıda daha fazla sı da makbul olabilir kişiden kişiye)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Hocam hazır portal scriptleri indirip kurcala nasıl kurulur nasıl editlenir bunlara biraz kafa patlat sonra yavaş dan öğrenmeye başlarsın ztn :)

Hazır asp script kaynagı: http://www.aspindir.com/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bunu yapman için asp dilini bilmen lazım. Sen asp ile site kurmamışsın sadece uzantısını asp yapmışsın sanırım :) Dinamik bir siteye sahip olmak istiyorsan dili bilmen lazım. Sana tavsiyem hazır cms sistemler kur. Ne yapmak istiyorsan. Ayrıca 8 yıldır asp kodlayan birisi olarak php öğren illa bir dil öğreneceksen :) Yapmak istediklerini buraya yazarak anlatamayız sana. Sen başlarsın bi yerlerden yardım ederiz takıldığın yerlerde. Ayrıca db olarak Mysql kullan. Access kullanma. Forum felan diyorsun, access patlar elinde kalır :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Anladığıma göre sen tasarım var buna yazılım eklenecek diyorsun, bence yazılımı bul içerik yönetim sistemi vs sonra üzerine tasarımı eklet/eklet

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Daha yeni başlamışsın, seni hak yoluna davet ediyorum: php

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek

daha yeni başlamışsın seni hak yola davet ediyorum. hava guzel bu aralar, pc yi kapat ve açma bi daha :D  

Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 10