Web Tasarım Eğitimi
-
dostlar web tasarıma sardım. fakat hiç temelim yok. ne önerirsiniz? nerden başlayayım?
(direk kursamı yazılayım, eğitim cd lerinden mi başlayayım ne yapayım? )
NOT: Forumda biraz bakındım ama aradığım şeyleri bulamadım. Eğer daha önce açılmışsa haddimizi bilir kenara çekiliriz :)
-
html ve css adına dökümanları kurcala iyice gerisi gelir zaten
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
html ve css adına dökümanları kurcala iyice gerisi gelir zaten
-----------------------------Kursa mursa gerek yok diyosun yani?
-
Kurs deneyimim yok ancak, bilgisayar deneyimin iyi durumdaysa ve hevesliysen kendi başına her türlü öğrenirsin, zaten biraz öğrenmeye başlayınca, mantığını kavrayacak kendi yeni yeni deneyimler katacaksın, öğrenmen daha da kolaylaşır.. şahsi görüşüm budur. Kursa gitsen bile kendi başına öğrenmeye çalışmadıktan sonra bir faydası olmaz, kursa gittiğin vakit yerine kendin otur döküman kurcala daha iyi..
-
Kurs iyidir iyi. Milleti soğutmayın kurslardan. :)
Kendi başına uğraşacaksın ama kurs gibi olmayacak. Çünkü keyfince bakacaksın konuya. Bugün işim var, şimdi canım sıkkın, üşeniyorum gib.. Elbetteki inceleyeceksin dökümanları yazılanları. Kendinde oturup deneyeceksin. Bunları kursa gitsende gitmesende yapmak zorundasın zaten. Kursa gittiğin zaman milleti göreceksin onlardan şevk alacaksın. Daha planlı olarak olayın üzerine gitmiş olacaksın. Hocaların iyiyse ilklerde takıldığın noktalarda sana daha hızlı bir şekilde geri dönüş yapacak. Yani senden soygun derecesinde para talep etmeyecek olan verimliliği konusunda iyi şeyler söylenilen kurslara gitmelisin. Ama baktın senin parasal durum kurtarmıyor ya da çevrendeki kurslar birer tam soyguncu o zaman diğer durumu seçebilirsin. Hani olay kursa gidince olacak diye birşey yok, gitmeyince olmayacak diye birşeyde yok iş sende bitiyor. Ama başlangıç düzeyinde rehberle ilerlemek en iyisidir.
-
olay tamamen sende bitiyor ister kurs'a git ister eğitim cdlerini izle. eğer gerçekten istiyorsan yaparsın
html + css le olaya başlaman gerekiyor işin abc si diyebilirim. kursa gerek yok başlangıç için 1 haftada temelini kaparsın daha sonra geliştirmeye başlarsın
işin tasarım kısmı yetio diyorsan html+ css e nekadar hakim olursan okadar iyi olur işin programlama kısmına geçmek istersende zmanala kulvarını belirlersin.
-
kendin rahatlıkla öğrenebilirsin hocam yanlış yapmaktan korkma Ctrl+Z var nasıl olsa :D araştır oku ve kendin de dene okuduklarını. Kursun şu iyi yanı oluyo para verdiğin için bişeyler öğrenmek zorunda olduğunu hissediyosun ve öğreniyosun da. Araştırmayı ve saatlerce başında oturmayı kabullenmiyeceksen ama kursa git daha iyidir senin açından.
-
Kurslarda öğreneceğin maksimum bilgi giriş seviyesidir. Tabi çok süper bir kurs olmadığı sürece. Onlarda cep yakar.
Giriş seviyesi bilgiyi tek başına (eğer bilgisayar bilgin iyiyse) 3 günde öğrenirsin.
1 senede iyi bir çalışmayla süper webci olursun ama pes etmeden, vazgeçmeden.
Sürekli araştırman, öğrenmen ve not alman lazım. Bi bakmışsın bu iş bitmiş. :)
