Web Tasarım Sürecinde Internet Explorer'ın Yarattığı Sıkıntılar
-
Meraba müridler.. Yazdığım sitede pencere boyutlarının değişmesiyle sürekli içerikte bir kayma yaşıyorum ve bunu gözlemeldiğim kadarıyla ıIE'de yaşıyorum ... Eminim çoğunuz IE'de böyle sıkıntılarla karşılaşmışsınızdır. Nasıl çözüyorsunuz IE'de olan böyle bir sorunu? Yoksa millet IE'den soğudu zaten diyerek hiç uğraş mıyor musunuz?
-
olurmu öyle şey :) o işin teknikleri var kodlaya kodlaya hata bula çöze öğreniyorsun :)
-
reset.css :) araştır css tablolarını ie de fixler...
-
IE 7 ve alt sürüm kullananları güncel tarayıcı indirmesi için yönlendiriyorum. (%2 si falan kullanıyo)
IE 8 için ekstra css yazıyorum. (ziyaretçilerin %10 u kullanıyor.)
IE 9 ve üzeri zaten problem çıkartmıyo.
-
Hybris bunu yazdı
IE 7 ve alt sürüm kullananları güncel tarayıcı indirmesi için yönlendiriyorum. (%2 si falan kullanıyo)
IE 8 için ekstra css yazıyorum. (ziyaretçilerin %10 u kullanıyor.)
IE 9 ve üzeri zaten problem çıkartmıyo.
valla hocam ie10 da bile yaşıyorum ben sorun -
-
hocam yaşadığın sorunu bir yazsan detaylı ekran görüntüsü vs. sonra sitenin adresinide versen incelesek sonra sanada desekki bunu şöyle şunu böyle yap diye ona göre yönlendirebiliriz ama en kolayı şudur w3School'da kullandığın CSS kodlarına bak hangi tarayıcı sürümünde desteklemiyor yazıyor ona göre hangi koddaki hata ise Netten arayıp çözüm olarak ne yapılabilir onu görsen senin için daha iyi olur çünkü sabit bazı hataların dışında sonradan oluşan şeyler var direk böyle sorarak zor buluruz :)