Web Tasarım Ve Organizasyon İşi
-
Herkese hayırlı günler arkadaşlar. İzmire taşınmam , kendi işlerimle uğraşmam ve bazı özel sebeplerden dolayı son bir kaç aydır forumda fazla aktif değildim. Lafı uzatmadan direk konuya gireyim...
İzmirde Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bir ofis açtım. Ofis halihazırda kullanılır durumda ( masa , pc , mac , telefon , ruhsat vs. ) . Burayı aktif olarak kullanmak istiyorum. Benim bildiğim iş olan reklam - organizasyon işini yapmayı düşünüyorum. Bunun yanında web tasarımı da yapmayı düşünüyorum. Benim yapacağım iş için kullanacağım ofiste tek masa bana yeterli olacaktır. İzmide olup da kendi işini yapmayı düşünen ofis açmak isteyen müridler varsa , ya da reklam organizasyon işinde ciddi bilgisi olup benimle beraber çalışmak isteyen varsa , ya da hiç bu konuyla alakası olmayıp hazır bir ofiste yapılabilecek başka fikirleri olan varsa yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
-
on numara teklif istanbul'da ve şişli'de olaydı kaçırmazdım :)
-
Bir kaç arkadaş ilgilendi sağolsunlar . Eğer başka görüşleri olan arkadaşlarımız varsa onları da dinlemek isterim. 2 güne kadar karar vermeyi düşünüyorum yüksek ihtimalle TBT den bir müridle işe başlayacağız.
-
izmir e mi taşınsak arkadaş ya :D hayırlı olsun hocam işallah tutturursunuz :)
-
bu yüzyılda zaten tek başına iş yapmak zordur. Kesinlikle bir kaç kişi ortak iş yapacaksın.Herkesin kendi uzmanlık alanı olucak.ayrı ayrı dükkanlar gözükeceksin ancak ortak iş yapıcaksın.
-
sirket kur. gittigidiyor, sahibinden vs..gibi sitelerde dukkan ac. sonra dropshippinge uye olup. 3e al 5e sat. sakin her seye atlama. tek bir is yap onun uzerine yogunlas. emlak ofisinde bal satip, seo kasan adamlarin cogu tarihin tozlu sayfalarinda yer aldi.
-
bol şans..