folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Tasarımcı Arkadaşlar ( Ücret Karşılığı Tasarım )

Web Tasarımcı Arkadaşlar ( Ücret Karşılığı Tasarım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bir Web tasarım işi var host ve domain mevcut aşağıdaki site tarzı bi site istiyorum Ücret karşılığı
    örnek site ; personelsaglik.net

iletişim için pm atın

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacım illaki ücretli yaptırcam diyosan ilgilenme ama mydesign haber scripti buna 5 çeker veya çilem haber scripti istersen demo veririm

edit :

MyDesign Haber Sistemi v0.5 (tr) 

Çilem Haber v1.3 D2 (tr)

sen bak istersen bi

çok istersen bende yazarım ama (: 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    hocam alternatif scriptleri söyleyebilirsiniz php olmalı ve de vbulletin le nasıl entegre ederim yani vb forum üyelikleri portalda da geçerli olsun istiyorum.

Adsense Gelirli Siteler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hımm pehaşpe bilmiyorum pehaşp script de bilmiyorum dolayısı ile :)

ama bunlar asp ve webwiz ile çok kaliteli entegre olurlar ;)  neyse php diyosan illaki ben susuyum :) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    php forum var 

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

bak kardeşim sen tam olarak ne istediğini söyle vbulletin mi istiyorsun yoksa onla entegre olabilen bi sistem aynı ordaki gibi ana sayfası olsun ve forumu olsun ben ana sayfaya resim ekleyebileyim gibi bi şeymi istiyorsun ....

Host un ve domain in var burda bi sorun yok ben sana şunu öneririm illa Vbulletin istiyorsan piyasadaki Null sürümleri yasaklandı yani bedava olanlar kalktı artık yok bitti tükendi .... varda www.vbulletin.org sitesine bi mesajda kapatırlar sistemini :)

BEn sana derimki ya mybb kur üstüne entegre o sayfdaki gibi php olan mkportal entegresi yap kurtul ama yok ben para verecem diyorsan ...

Ömür boyu üyelik al vbullettinden yani 160 dolar + mk portal bedava zaten lisans söz konusu değil ama vbulletin ini lisanslı almak zorundasın :) almazsanda 6 ay geçmeden kapanır sistem ..

neyse ben bunları kurmanda sana yardımcı olurum sen uğraşırsın ben sana yardım ederim para felan da gerek yok bu arada vbulletin ini lisansını alırsan garanti veriyorlar hack lenme karşılığında korumak için onlar açıklarını felan kapatıryorlar :)

hostunda sağlam sa bi sorun yok :)

kolay gelsin büt lerim var şimdi derse çalışmak zorundayım :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    NeddLoyd bunu yazdı:
    -----------------------------

bak kardeşim sen tam olarak ne istediğini söyle vbulletin mi istiyorsun yoksa onla entegre olabilen bi sistem aynı ordaki gibi ana sayfası olsun ve forumu olsun ben ana sayfaya resim ekleyebileyim gibi bi şeymi istiyorsun ....

Host un ve domain in var burda bi sorun yok ben sana şunu öneririm illa Vbulletin istiyorsan piyasadaki Null sürümleri yasaklandı yani bedava olanlar kalktı artık yok bitti tükendi .... varda www.vbulletin.org sitesine bi mesajda kapatırlar sistemini :)

BEn sana derimki ya mybb kur üstüne entegre o sayfdaki gibi php olan mkportal entegresi yap kurtul ama yok ben para verecem diyorsan ...

Ömür boyu üyelik al vbullettinden yani 160 dolar + mk portal bedava zaten lisans söz konusu değil ama vbulletin ini lisanslı almak zorundasın :) almazsanda 6 ay geçmeden kapanır sistem ..

neyse ben bunları kurmanda sana yardımcı olurum sen uğraşırsın ben sana yardım ederim para felan da gerek yok bu arada vbulletin ini lisansını alırsan garanti veriyorlar hack lenme karşılığında korumak için onlar açıklarını felan kapatıryorlar :)

hostunda sağlam sa bi sorun yok :)

kolay gelsin büt lerim var şimdi derse çalışmak zorundayım :)

-----------------------------
    ah be hacım ben o dediklerini biliyom zaten yukarda yazdım vb forum var zaten ama ben haber scripti istiyorum onunla entegre etmek için joomla felan baktım ama açmadı mkportal ı felan da geç haber scripti olcak profesyonel işi

Adsense Gelirli Siteler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

o zaman yukarıda arkadaş script eklemiş onu denesene ama sen galiba datebase giremiyorsun yani bir birine göstertemiyorsun dimi hocam :)

valla benimde bu konuda o kadar derin bi deneyimim yok olsa yardım ederdim :) ama o kadar zor olmaması gerekiyor diğer haber scriptlerini iyice incelersen içeriklerini illa bi şeyler bulabilirsin diye düşünüyorum tabi php bilgin yoksa hiç bulaşma derim :) diğer siteyide alt üst edersin :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    hocam illa php ve forum olmasını istiyorsan (vbulletin değil ama modül olarak siteye entegre edilmiş) - forumuda gerçekden güzel ve kullanışlıdır,ben bişiler yapmaya çalışırım,xoops bence isteğin doğrultusunda biçilmiş kaftan..Tasarım içinde tabi senin istek ve direktiflerinle bişiler yapacaz artık :)

örnekler:

http://www.gezginler.net
    http://www.hisarcafe.com
    http://www.kolaysite.net
    http://www.hazirci.com

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 9