Web Tasarımcı/Lar Aranıyor (Yazı Değerlendirecek Öğrenci Arkadaşlar)
-
merhaba, kafamda tasarladığım portalı yapmama yardımcı olabilecek, yazı; hem birşeyler öğrenip hem harçlık çıkararak değerlendirmek isteyen web tasarım (php & asp & flash & java herhangi biri/birkaçı olabilir) konusunda bilgili arkadaşlar arıyorum. (bilgili öğrenci ark.'lar olabilir) fikir oluşturması açısından toplamda max. 300ytl civarı ödemeyi isteğe göre gittigidiyor vs. ya da havale ile yapacağımı söyleyeyim. başkaaa hazır forumların bazı kısımlarını editleyip daha kompleks birşey oluşturmak istiyorum. az biraz asp bilgim var (geçen yaz kitaptan okuya okuya öğrendim) ilgilenen arkadaş hangi dili biliyorsa, onunla ilgili de çalışırım.. çok zamanım olmuyor, ama elimden geldiğince destek veririm.. ilgilenenler için msn; erdincmasat@yahoo.com, lütfen buradan irtibata geçin.. herkese kolay gelsin..
-
Portal ASP mı olacak PHP mi ?
Ayrıca AJAX vs gibi bi aksiyon olacak mı ?
Ödeme konusunda nasıl bır garanti var ?
-
ewet hocam biraz daha açıklmama yapsan
-
php veya asp farketmez! ödeme garantisi hakkında aklınıza gelen birşey varsa söyleyin bana uygundur.. ben siz birşeyler yaptıkça ben ödeme yaparım diye düşünmüştüm. veya gg üzerinden ürün açarsınız satın alırım, yaptıkça onay veririm.. başka soru olursa çekinmeyin.. bu arada hazır kodlarla halledilebilecekten çok daha karmaşık şeyler isteyeceğim, bilgilerinize... ilgilenenler msnden ulaşsın lütfen...
-
Parayı elden almak istersek hangi ildesin ?
-
300 ytl ye istemeyecek olanı istemişsin : ) 300 e portalı yazacaksın tasarıma giydireceksin ooo : D Hocam sen ne işsin
6 sayfalık kurumsal bi site yaptım 750 lira aldım.Eğer hazır istiyorsan hazır script kurarım hemen alırım 300 ü ne dersin ? istiyorsan pm atarak msn adresimi iste.. -
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------300 ytl ye istemeyecek olanı istemişsin : ) 300 e portalı yazacaksın tasarıma giydireceksin ooo : D Hocam sen ne işsin
6 sayfalık kurumsal bi site yaptım 750 lira aldım.Eğer hazır istiyorsan hazır script kurarım hemen alırım 300 ü ne dersin ? istiyorsan pm atarak msn adresimi iste..
-----------------------------söylediğimle ilgilenecek birsürü öğrenci arkadaş olacaktır..
bu arada portal yazdırmak istemiyorum, zaten çok saçma olur. hazır birsürü portal ve ihtiyacım olacak ek paket var zaten. onlara eklemek-düzenlemek istediğim şeyler olacak sadece..
Parayı elden almak isteyen ark, ben adanadayım.. 300ytl ödemesi sorun olmaz, siz gelişmeleri yolladıkça hesabınıza havale yaparım, gg üzerinden öderim. olmadı hiçbir hesabınız fln yoksa zarfa koyar yollarım, ya da 300ytl bedelinde ihtiyacınız olan elek. vs bişiler ayarlarım.. nasıl isterseniz uyar yani..
-
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------300 ytl ye istemeyecek olanı istemişsin : ) 300 e portalı yazacaksın tasarıma giydireceksin ooo : D Hocam sen ne işsin
6 sayfalık kurumsal bi site yaptım 750 lira aldım.Eğer hazır istiyorsan hazır script kurarım hemen alırım 300 ü ne dersin ? istiyorsan pm atarak msn adresimi iste..
-----------------------------abi şöyle düz html ile yapılmış sayfalar kaça gidiyor?flash falan yok sadece html.
asp php flash falan bilmiyorum da.
biraz para kazanayım diyorum -
nothing bunu yazdı:
-----------------------------
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------abi şöyle düz html ile yapılmış sayfalar kaça gidiyor?flash falan yok sadece html.
asp php flash falan bilmiyorum da.
biraz para kazanayım diyorum
-----------------------------
Ben de konuyu saptırmasak diyorum.. O soracağını pm ile sorsan mesela..