folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Web Tasarımcı/Lar Aranıyor (Yazı Değerlendirecek Öğrenci Arkadaşlar)

Web Tasarımcı/Lar Aranıyor (Yazı Değerlendirecek Öğrenci Arkadaşlar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    merhaba, kafamda tasarladığım portalı yapmama yardımcı olabilecek, yazı; hem birşeyler öğrenip hem harçlık çıkararak değerlendirmek isteyen web tasarım (php & asp & flash & java herhangi biri/birkaçı olabilir) konusunda bilgili arkadaşlar arıyorum. (bilgili öğrenci ark.'lar olabilir) fikir oluşturması açısından toplamda max. 300ytl civarı ödemeyi isteğe göre gittigidiyor vs. ya da havale ile yapacağımı söyleyeyim. başkaaa hazır forumların bazı kısımlarını editleyip daha kompleks birşey oluşturmak istiyorum. az biraz asp bilgim var (geçen yaz kitaptan okuya okuya öğrendim) ilgilenen arkadaş hangi dili biliyorsa, onunla ilgili de çalışırım.. çok zamanım olmuyor, ama elimden geldiğince destek veririm.. ilgilenenler için msn; erdincmasat@yahoo.com, lütfen buradan irtibata geçin.. herkese kolay gelsin..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Portal ASP mı olacak PHP mi ?

Ayrıca AJAX vs gibi bi aksiyon olacak mı ?

Ödeme konusunda nasıl bır garanti var ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Erkek
    ewet hocam biraz daha açıklmama yapsan

yaşanılası çok güzel bi çocuk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    php veya asp farketmez! ödeme garantisi hakkında aklınıza gelen birşey varsa söyleyin bana uygundur.. ben siz birşeyler yaptıkça ben ödeme yaparım diye düşünmüştüm. veya gg üzerinden ürün açarsınız satın alırım, yaptıkça onay veririm.. başka soru olursa çekinmeyin.. bu arada hazır kodlarla halledilebilecekten çok daha karmaşık şeyler isteyeceğim, bilgilerinize... ilgilenenler msnden ulaşsın lütfen...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek
    Parayı elden almak istersek hangi ildesin ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

300 ytl ye istemeyecek olanı istemişsin : ) 300 e portalı yazacaksın tasarıma giydireceksin ooo : D Hocam sen ne işsin
    6 sayfalık kurumsal bi site yaptım 750 lira aldım.Eğer hazır istiyorsan hazır script kurarım hemen alırım 300 ü ne dersin ? istiyorsan pm atarak msn adresimi iste..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    AsortiC bunu yazdı:
    -----------------------------

300 ytl ye istemeyecek olanı istemişsin : ) 300 e portalı yazacaksın tasarıma giydireceksin ooo : D Hocam sen ne işsin
    6 sayfalık kurumsal bi site yaptım 750 lira aldım.Eğer hazır istiyorsan hazır script kurarım hemen alırım 300 ü ne dersin ? istiyorsan pm atarak msn adresimi iste..

söylediğimle ilgilenecek birsürü öğrenci arkadaş olacaktır..

bu arada portal yazdırmak istemiyorum, zaten çok saçma olur. hazır birsürü portal ve ihtiyacım olacak ek paket var zaten. onlara eklemek-düzenlemek istediğim şeyler olacak sadece..

Parayı elden almak isteyen ark, ben adanadayım.. 300ytl ödemesi sorun olmaz, siz gelişmeleri yolladıkça hesabınıza havale yaparım, gg üzerinden öderim. olmadı hiçbir hesabınız fln yoksa zarfa koyar yollarım, ya da 300ytl bedelinde ihtiyacınız olan elek. vs bişiler ayarlarım.. nasıl isterseniz uyar yani..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    AsortiC bunu yazdı:

abi şöyle düz html ile yapılmış sayfalar kaça gidiyor?flash falan yok sadece html.

asp php flash falan bilmiyorum da.

biraz para kazanayım diyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    nothing bunu yazdı:
    AsortiC bunu yazdı:

abi şöyle düz html ile yapılmış sayfalar kaça gidiyor?flash falan yok sadece html.

asp php flash falan bilmiyorum da.

biraz para kazanayım diyorum

Ben de konuyu saptırmasak diyorum.. O soracağını pm ile sorsan mesela..

Toplam Hit: 2257 Toplam Mesaj: 9