Web Tasarımcısı Aranıyor(Rarbg.Com) Ödül 1000 $
-
Arkadaşlar rarbg de karşıma çıktı hemen ekleyeyim dedim bakmak için index e girmeniz yeterli ama yinede koyuyorum.
.
Web Designer wanted !
Posted on: 14/04/2013 00:56
Hello boys and girls !
We are in the process of making version 4.0 of the site. This time we decided to find a new designer among you.
Design contest 2013 version 4.0
Prize : 1000 USD
Requirements :
Single Page design of the "torrents" page submitted to us until 30.05.2013 !
All contestants must submit a valid 2013 style design , not some old design or a template. We are looking for complete overhaul of our layout , something unique and custom built for our site.
If you win we will require you to provide css + html for the design ( we will also accept only a psd but only if the design is special )
If you are a talented designer and you want to design our new version of the site , please submit your applications to support@rarbg.com
If you need more info about the contest - mail us at support@rarbg.com
PS. All designs will go public after there is a winner announced.
-
türkçe kısaca
30.05.2013 tarihine kadar http://rarbg.com/torrents.php
sayfasının 2013 yılına uygun bir şekilde bir dizaynını yapın ve gönderin. Beğenilen tasarım sahibine ödülü verilecek.
-
toparlanmaz bu :|
arkadaşlara başarılar :F
-
Ödül az mı ne :S Ciddiyim torrent sitesi tasarımı yapacaksın ve birinci olmak için hayvan gibi bişey yapman lazım :S Profesyonel adam o paraya bilgisayarın düğmesine basmaz :D Ben bir tasarımcıdan fiyat istedim firma sitesi için. Ana sayfa + 3 sayfa 2500 TL dedi :D Gerçi adam aldığı paranın hakkını veriyor. 1000 dalır ödül az. TL bazında en az 5000 olması lazım.
-
interfector bunu yazdı
Ödül az mı ne :S Ciddiyim torrent sitesi tasarımı yapacaksın ve birinci olmak için hayvan gibi bişey yapman lazım :S Profesyonel adam o paraya bilgisayarın düğmesine basmaz :D Ben bir tasarımcıdan fiyat istedim firma sitesi için. Ana sayfa + 3 sayfa 2500 TL dedi :D Gerçi adam aldığı paranın hakkını veriyor. 1000 dalır ödül az. TL bazında en az 5000 olması lazım.
ben ciddi katılım olacağını sanıyorum , dünya genelinde warez siteleri rus ve eski komün ülkere hitap ediyor daha çok , o ülkelerde bu paraya
bu işi çok sağlam yapabilecek adamlar var , şimdi türkiye de profesyonel anlamda gayet kaliteli iş yapan kişiler var ama ülkemiz yine giderimiz çok
bir ingiltere kadar vergi öderken adam tabi o kadar para isteyecek. :)
-
PanxeR bunu yazdıinterfector bunu yazdı
ben ciddi katılım olacağını sanıyorum , dünya genelinde warez siteleri rus ve eski komün ülkere hitap ediyor daha çok , o ülkelerde bu paraya
bu işi çok sağlam yapabilecek adamlar var , şimdi türkiye de profesyonel anlamda gayet kaliteli iş yapan kişiler var ama ülkemiz yine giderimiz çok
bir ingiltere kadar vergi öderken adam tabi o kadar para isteyecek. :)
Türkiyedeki o adam ingilterede yaşıyor olsaydı en az 10000 dolara yapardı bu işi ciddiyim. Türkiyede iş gücü çok az. Vergi çok ama ucuz işçilik var. İngilteredeki adamlar o paraya uğraşmazlar. Ama hintliler bir gelsin 100 dolara neler yaparlar :D Çinliler falan :D Freelancer.com u siken hintli ve türkler var sadece :D Bakıyorum tekliflere falan. İngililiz 2000 amerikalı 3000 teklif vermiş. Hintlinin biri 1000 demiş. türk 750 diğer hintli 500 diğer türk 250 dolar teklif vermiş :D Piyasaları sikertmek en büyük görevimiz sanki :D
-
sadece arayüz mü yoksa kodlayıpta mı gönderecekmişler.. birinci olmayıp avcunu yalamakta var fiyat çok iyi değil gibi