folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Tasarımcısı Aranıyor(Rarbg.Com) Ödül 1000 $

Web Tasarımcısı Aranıyor(Rarbg.Com) Ödül 1000 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar rarbg de karşıma çıktı hemen ekleyeyim dedim bakmak için index e girmeniz yeterli ama yinede koyuyorum.

www.rarbg.com

.

Web Designer wanted !

Posted on: 14/04/2013 00:56

Hello boys and girls !

We are in the process of making version 4.0 of the site. This time we decided to find a new designer among you.

Design contest 2013 version 4.0

Prize : 1000 USD

Requirements :

Single Page design of the "torrents" page submitted to us until 30.05.2013 !

All contestants must submit a valid 2013 style design , not some old design or a template. We are looking for complete overhaul of our layout , something unique and custom built for our site.

If you win we will require you to provide css + html for the design ( we will also accept only a psd but only if the design is special )

If you are a talented designer and you want to design our new version of the site , please submit your applications to support@rarbg.com

If you need more info about the contest - mail us at support@rarbg.com

PS. All designs will go public after there is a winner announced.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

türkçe kısaca

30.05.2013 tarihine kadar http://rarbg.com/torrents.php

sayfasının 2013 yılına uygun bir şekilde bir dizaynını yapın ve gönderin. Beğenilen tasarım sahibine ödülü verilecek.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

toparlanmaz bu :|

arkadaşlara başarılar :F

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Ödül az mı ne :S Ciddiyim torrent sitesi tasarımı yapacaksın ve birinci olmak için hayvan gibi bişey yapman lazım :S Profesyonel adam o paraya bilgisayarın düğmesine basmaz :D Ben bir tasarımcıdan fiyat istedim firma sitesi için. Ana sayfa + 3 sayfa 2500 TL dedi :D Gerçi adam aldığı paranın hakkını veriyor. 1000 dalır ödül az. TL bazında en az 5000 olması lazım.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Ödül az mı ne :S Ciddiyim torrent sitesi tasarımı yapacaksın ve birinci olmak için hayvan gibi bişey yapman lazım :S Profesyonel adam o paraya bilgisayarın düğmesine basmaz :D Ben bir tasarımcıdan fiyat istedim firma sitesi için. Ana sayfa + 3 sayfa 2500 TL dedi :D Gerçi adam aldığı paranın hakkını veriyor. 1000 dalır ödül az. TL bazında en az 5000 olması lazım.

ben ciddi katılım olacağını sanıyorum , dünya genelinde warez siteleri rus ve eski komün ülkere hitap ediyor daha çok , o ülkelerde bu paraya

bu işi çok sağlam yapabilecek adamlar var , şimdi türkiye de profesyonel anlamda gayet kaliteli iş yapan kişiler var ama ülkemiz yine giderimiz çok

bir ingiltere kadar vergi öderken adam tabi o kadar para isteyecek. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    PanxeR bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

ben ciddi katılım olacağını sanıyorum , dünya genelinde warez siteleri rus ve eski komün ülkere hitap ediyor daha çok , o ülkelerde bu paraya

bu işi çok sağlam yapabilecek adamlar var , şimdi türkiye de profesyonel anlamda gayet kaliteli iş yapan kişiler var ama ülkemiz yine giderimiz çok

bir ingiltere kadar vergi öderken adam tabi o kadar para isteyecek. :)

Türkiyedeki o adam ingilterede yaşıyor olsaydı en az 10000 dolara yapardı bu işi ciddiyim. Türkiyede iş gücü çok az. Vergi çok ama ucuz işçilik var. İngilteredeki adamlar o paraya uğraşmazlar. Ama hintliler bir gelsin 100 dolara neler yaparlar :D Çinliler falan :D Freelancer.com u siken hintli ve türkler var sadece :D Bakıyorum tekliflere falan. İngililiz 2000 amerikalı 3000 teklif vermiş. Hintlinin biri 1000 demiş. türk 750 diğer hintli 500 diğer türk 250 dolar teklif vermiş :D Piyasaları sikertmek en büyük görevimiz sanki :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

sadece arayüz mü yoksa kodlayıpta mı gönderecekmişler.. birinci olmayıp avcunu yalamakta var fiyat çok iyi değil gibi

Toplam Hit: 985 Toplam Mesaj: 7