folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Web Tasarımı İçin Hangi Programları Öğrenmek Gerek

Web Tasarımı İçin Hangi Programları Öğrenmek Gerek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar web tasarım için hangi programları öğrenmek gerek,

Örnek bir tasarım,

http://hali.merinos.com.tr/koleksiyonlar.html

Böyle bir site için hangi programlara hakim omak gerekli,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Dreamweaver işini görür böyle bir site yapabilmen için

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Photoshop Tasarımı çizebilmen için gerekli,

HTML,CSS,JS PS'de çizilen tasarımın dökümünü alman için gerekli. PHP veya python vs. dinamikleştirmen için gerekli.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hayırdır robin sen zengin değil miydin.Ver parasını yaptır nie uğraşıyorsun bunlarla.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Arkadaşlar web tasarım için hangi programları öğrenmek gerek,

Örnek bir tasarım,

http://hali.merinos.com.tr/koleksiyonlar.html

Böyle bir site için hangi programlara hakim omak gerekli,

hocam üstteki gibi bir siteyi 77 milyar +KDV'ye yapabilirim size son fiyat

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

Web Tasarım İçin

Windows kullanıyorsan fireworks ve photoshop

Mac Os kullanıyorsan sketch, fireworks ve photoshop

Front-End İçin

Sublimetext

Notepad++

PhpStorm (sadece alternatif)

Git veya Jenkins tarzı versiyonlama / Deployment Sistemi

Prepros App (scss, less, sass, haml)

FireBug veya Chrome Geliştirici Aracı tarzı bir debugger uygulaması

Dil ve Araçlar (Javascript veya jQuery, html5, css3 hatta Angular JS) tamamını kullanabiliyor olman lazım.

Back-End İçin

Navicat

Temel programlama bilgisi

Tercihe göre dreamwiever veya phpstorm veya visual studio (uzak dur :))

Git veya Jenkins tarzı versiyonlama / Deployment Sistemi

Filezilla

Dil ve Araçlar (İsteğine göre PHP, ASP.NET, NodeJS, Python vs. | MySQ, MsSQL, noSQL vs.) Herhangi birini kullanabiliyor olman lazım

Ve bol bol araştırma, blog, forum takip etmek

Daha UX Designer ve UI Designer gibi kavramlar da var ama onlara şimdilik hiç girme, ilk önce yukarıdaki 3'ünden birini seç. Sadece bir tavsiye pişman olmayacaksın. 

Temel olarak kullanılan yazılım, dil ve araçlar bunlar, en azından şu anda aklıma gelen bunlar.

3 işide kendim yapmak istiyorum dersen hiç başlama piyasada başarısız birçok insan var, onlara katılma.

// Edit //

Yeni bir editör çıktı son zamanlarda acaip keyif almaya başladım kod yazarken, Front-End için kesinlikle denemelisin. https://atom.io/ 

SpermMan tarafından 15/Tem/14 17:43 tarihinde düzenlenmiştir

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

araba var murat 131 araba audi site var site var..... öncelikle bunu belirteyim

dreamwear beraberinde html ve css öğrenirsin:  hangi resmi nereye koyacağın tıklayıncaki komutlar için kaba tabirle

photoshop öğrenirsen oraya koyduğun resimleri boyutlandırırsın ki bu sitenin hızlı açılmasını sağlar (isteğine bağlı)

illustratör çok gerek yok ama içinde grafiksel birşeyler yapmak istersen bu gerekli olabilir.

yukardakiler benim tercihlerim ama bu programların yerine geçen başka dünya kada program olsada bence en iyileri bu.

ben hepsini bir fiil kullanıyorum. hareket katmak istersen sayfalara flash , jquery gibi daha farklı şeylerde öğrenebilirsin.

gözün korkmasın sadece dreamweawwer işini görür. zaten ihtiyaç olduça diğerlerine yönelirsin

bu siteye özenme şahsi yorumum ben beğenmedim. zaten merinos leke tutuyor kötü marka... oradanda kaybeder :))

bak şöyle bir site bence daha iyi niyetleniyorsan

http://www.ikea.com.tr/tum_urunler.aspx

daha resimli olsun dersen

https://www.victoriassecret.com/

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

O site baya zengin. jquery falan gördüm fazla incelemedim hatta açtım gördüm kapattım direk, photoshop lazım, html bilmek lazım, php bilmek lazım css bilmek lazım, jquery javascript bilmek lazım. gerisini halledersin araştırarak dediklerimi bilsen yeterli :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    TheKorsans bunu yazdı

O site baya zengin. jquery falan gördüm fazla incelemedim hatta açtım gördüm kapattım direk, photoshop lazım, html bilmek lazım, php bilmek lazım css bilmek lazım, jquery javascript bilmek lazım. gerisini halledersin araştırarak dediklerimi bilsen yeterli :D

:) siteyi kaç yılda yapar acaba

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Hemen şimdi ders almaya başlanıldığını düşünürsek, 4-5 yıl sonra saydığım tüm dilleri sular seller gibi ezberlemiş  tek başına kurumsal siteler yapıp satışını yapabilicek düzeye gelinebilir.Bu arada merinos gerçekten leke tutuyor :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    TheKorsans bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Hemen şimdi ders almaya başlanıldığını düşünürsek, 4-5 yıl sonra saydığım tüm dilleri sular seller gibi ezberlemiş  tek başına kurumsal siteler yapıp satışını yapabilicek düzeye gelinebilir.Bu arada merinos gerçekten leke tutuyor :D

ben php jquery javasicript için desem 1 yıl nasıl hergün yarımşar saatten nasıl?

java script tam olarak ne yapılabilior site içinde

leke falan dedikte inşallah o satmıyordur :))

birde kaşmir berbat

Toplam Hit: 1475 Toplam Mesaj: 11