Web Tasarim/Php Script/Hosting
-
Selam beyler bi sorum olcak uzun zamandır web tasarımla uğraşıyorum ama daha meslek ve ticari düzeyde bişey yapmadim.Size şunu sormak istiyorum bu işten kazanabilirmiyim şuan eğer tasarımlar iyise.Script yazmayada yeni yeni başlıyorum ama önce bu konuda bilen müridlere danışmak istedim neler yapmam lazım vs.
-
hocam baştan söliyim çok umut bağlama yap ama hobi olarak kalsın bi kenarda çünkü artık herkes web tasarım yapabiliyor herkes bişeyler yapıyor ve bi süre sonra hamallıktan daha çok yoruyor bu iş çünkü çok kafa patlatıosun..
-
kendini iyice geliştir tasarım firmalarına dışardan tedarikçi ol sonrasında iyi giderse bişiler kazanırsın
-
BoRn2beBaD bunu yazdı:
-----------------------------
Selam beyler bi sorum olcak uzun zamandır web tasarımla uğraşıyorum ama daha meslek ve ticari düzeyde bişey yapmadim.Size şunu sormak istiyorum bu işten kazanabilirmiyim şuan eğer tasarımlar iyise.Script yazmayada yeni yeni başlıyorum ama önce bu konuda bilen müridlere danışmak istedim neler yapmam lazım vs.
-----------------------------Hocam merhaba,
Webmaster, web tasarım işleri her zaman para kazandırır.Tabi professionel olmak lazım.Bu işi iyi öğrendiğinde, PHP veya ASP gibi bir dilde uzmanlaştığında ayda en az 2000 tl maaş alırsın.Benim tavsiyem, bu işi iyi öğren.Sonrada biraz çevre edin.Bu işi herhangi bir firmada çalışarak yapmaya başla.Sonra da yeterli gördüğünde kendi ofisini aç.Böylece hem kendi işini kurmuş olursun.Hemde kazancın düzene girer.
Şunu unutma ki kendi işini kurmak için sermayeye çok ihtiyacın yok.Çevre edinmeye ve müşteri potansiyeline ihtiyacın var.
-
opusdei bunu yazdı:
BoRn2beBaD bunu yazdı:
-----------------------------Hocam merhaba,
Webmaster, web tasarım işleri her zaman para kazandırır.Tabi professionel olmak lazım.Bu işi iyi öğrendiğinde, PHP veya ASP gibi bir dilde uzmanlaştığında ayda en az 2000 tl maaş alırsın.Benim tavsiyem, bu işi iyi öğren.Sonrada biraz çevre edin.Bu işi herhangi bir firmada çalışarak yapmaya başla.Sonra da yeterli gördüğünde kendi ofisini aç.Böylece hem kendi işini kurmuş olursun.Hemde kazancın düzene girer.
Şunu unutma ki kendi işini kurmak için sermayeye çok ihtiyacın yok.Çevre edinmeye ve müşteri potansiyeline ihtiyacın var.
aynen kendi iş yerin için ufak bi oda iyi özellikte bi kaç bilgisayar yeter... bizim yanımızdaki elemanın dükkanını görseniz bu adam nasıl para kazanıyor dersiniz. ufacık bi yer odaya 2 bilgisayar anca sığyor. karanlık bi tane telefon var. 2 tanede tabure koymus paso bilgisayar basında... adam 4 bin lira akzanıyor ayda...Olum tonla para kazanıyon niye büyütmüyon iş yerini diyorum ortağım çevrem geniş referanslarımda hep nette... burayı sadece kod yazmak ve tasarım ypmak için kullanıyorum diyo... alıştım buraya baska yerde konsantire olamıyorum diyo:))
-
Çok saolun herkeze :)
@Deli_Dervis hocam herkez yapabiliyo ama profesyonel derecede yapmak zor :)