Web Template (Flashlı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    arkadaslar benim bitane cok sevdiğim bi abim var benden web sitesi istiyor ancak bende calıstıgımdan dolayı pek vakit ayıramıyorum bundan banane diyebilirsiniz ancak yardımlarınızı bekliorum bana güsel dark bir site lazım bu vatandas dövme ustası ve yaptıgı işleri sergileyecek elinde siyah tabanlı ne bilim biraz bole gerilimdir korkudur gibi template varmı mumkunse flash tabanlı olsun istiyo hareketli falan bende yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    $

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Asp,Php Farketmez gorunumu guzel panelli asp,php farketmez script arıyorum demosu olursa daha iyi olur simdiden sagolun.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=84920 bir bak :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    flashden xml template bol warezde.. biraz ara$tır kesin bulursun.

warezcini.com da var hatta flashden diye bi bölüm templateler başlıgının altında..

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

www.supertemplate.org-------> en büyük ve bedava template sitesi

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 6