Web Uygulama Güvenligi Semineri - Ucretsiz -
-
Seminer tamamen ucretsizdir.
14.07.2007 tarihinde saat 11:00-18:00 arası Gelişim Platformunda yapilacak seminere buradan kayit yaptirabilirsiniz,
Bu seminerle ilgili detayli bilgi icin buradan bilgi alarabilirsiniz,
ulasim icin krokiye buradan ulasabilirsiniz,
bana sorarsaniz mutlaka gidin gorun derim. boyle bir semineri para ile arasaniz bulamazsiniz ve Ferruh Mavituna yi mutlaka dinleyin derim.
underzero
-
Ah be bide İstanbul olmasa :(
-
Gerçekten güzel bir seminer yalnız arkadaşında dediği gibi böyle şeylerin sadece İstanbul da olması benim gibi İstanbul dışındaki kişileri biraz üzüyor :S
Bu arada acaba buraya katılanlara katıldıklarına dair sertifika veya benzer bişi verceklermi :D yoksa sadece bilgi yetermi diolar(sitede bunla ilgili bir şey göremedim )
-
yakınmısta gayrettepe de bıraz tuhaf geldi ama kayıt yaptırdım
-
güzel tabi de ferruh mavitunanın sevmediğim bi yönü var.çok dallandırıp budaklandırıyo.mesela bişeyi anlatırken çok detaya giriyo ama bazı detayların konuya bi yardımcılığı yok : D . 1o-15 satırda anlatılcak bi SQL Inj dökmanı bi kaç sayfa sürüyo : D . ama gerçekten bilgili adam o ayrı mesele : )
-
ferruh mavituna yi merak ediyorum internette hic resmini gormedim adamin nasil biridir in midir cinmidir bot mudur robot mudur
-
İngilterede,Londrada yaşıyomuş sanırsam.başka bilgim de yok.kendini neden bu kadar sakladığını da anlamıyorum sadece döküman yazıyo faaliyet falan yapmıyo saklamasına gerek yok aslında ama (bana ne oluyosa :D )