folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Web Üzerinden Sms Gönderme (Api)

Web Üzerinden Sms Gönderme (Api)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar  bu sms  gönderme yapan siteler  değilde  oparatörlerin direkt kendinden api alabiliyor muyuz? varmıdır bunun bi yolu?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up olsun. Bu işi yapan tbt muridi varsa  onlada anlaşabiliriz

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hocam ben alamamıstım, vakti zamanında oparator ile bu işi konuşmuştuk (avea ve türkcell) yanlış hatırlamıyorsam 2-3 yil geçmiştir olay üstünden. Oparatorler direk kendileri api vs gibi bir olaya girmek istemiyor.

Bilgi islem kismi VPN vs isine girmek istemiyor, Farkli API leri yazan firmanin elemanlari sertifikali partnerlere gore ufak tefek degisiklikler yapmis son hali dokumanda yok gidip onlari kurcalamak istemiyorlar, kimisi bu isi yapan firma ile extra bir ortakliği oluyor en son noktaya kadar gittiğimizde xxx firma ile sözlesmemizde exquisite sartı yuzunden sizi cozum ortaği yapamıyoruz gibi bir bilgi geldi.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

hocam ben alamamıstım, vakti zamanında oparator ile bu işi konuşmuştuk (avea ve türkcell) yanlış hatırlamıyorsam 2-3 yil geçmiştir olay üstünden. Oparatorler direk kendileri api vs gibi bir olaya girmek istemiyor.

Bilgi islem kismi VPN vs isine girmek istemiyor, Farkli API leri yazan firmanin elemanlari sertifikali partnerlere gore ufak tefek degisiklikler yapmis son hali dokumanda yok gidip onlari kurcalamak istemiyorlar, kimisi bu isi yapan firma ile extra bir ortakliği oluyor en son noktaya kadar gittiğimizde xxx firma ile sözlesmemizde exquisite sartı yuzunden sizi cozum ortaği yapamıyoruz gibi bir bilgi geldi.

tbt  de bu işi yapan varmı hocam sms  gönderme  işini  çözmüş  biri

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

dakikSMS de çalışan birisi vardi galba burda ama emin olmadım, farkli bir firma miydi yoksa. biz şuan HERMES ile normal sms ve OTP yolluyoruz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

dakiksms ile çalışıyorum ben. Alt yapısı hem cok hızlı hem kullanımı kolay. API yonetmesi falan cok basit. Ama direkt operatörlerin vereceğini sanmıyorum. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dakiksms çift yönlü  smsi destekliyordu sanırsam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hocam bir bakındım da turkcell kendi api vermeye baslamış

https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/turkcell-api 

https://api-portal.turkcell.com.tr/api/docs#link-sms adresınden baktigim rest api ile gonderme vs var fakat başlık ekleme olayı yok.

http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/kurumsal-cozumler/toplu-sms den bir de baktıgımda kurumsalı aramak gerke diyor. soyledigim tarihte kurumsal destek vermiyoruz demisti ama o zamanlar 400 tane turkcell hattım vardı. suan piyasada 6000 den fazla pos cihazinda hattım var muhtemelen farkli yaklasa bilirler bir sansimi tekrar deniyeceğim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

SMS bizim işimiz.

Turkcell Partner

Toplam Hit: 1038 Toplam Mesaj: 9
api sms