folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Yayıncıları İçin: Google Adsense Para Kazanmak Bizim Elimizde Okuyunuz..

Web Yayıncıları İçin: Google Adsense Para Kazanmak Bizim Elimizde Okuyunuz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar belki saçma bir düşünce Web Yayıncıları İçin: Google AdSense para kazanmak bizim elimzde reklamlara üye olan sitelerimizi paylaşalım her gün herkez bır tıklama yada arama yapsa ve arkadaşlarıyla paylaşsa şuanda ben kendi adıma konuşayım günlük 4 usd kazandırabilirim .( msn listemeki arkadaşlarım grouptaki arkadaşlarım vb.) Siz ne düşünüyorsunuz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tahribat clicker die bise var, hala calisio mu emin diilim ama bunu dene... bi de %99 zaten dedigini yapan bi site vardir, yani sen ona tikla ben buna tikliim tarzi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    google açıkları buldu kardeş bulmasa sorun degill ben kendi sitemi yayınlamaz istiyorum ama yasak mı bilmiyorum buraya yayımlamak ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja po cilicker öldü haberin olasun ama öel bişey olaiblir harbbiden hergün birmiz tıklasak yeterli sizcede iyi olmazmı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    Bu konuyu açtım ama rabet yok bence iyi para dönecek beraber olursan sen 1 usd ben 4 usd o 1 usd günlük 6 usd azmı arkadaşlar birleşelim konuyu açtık tartışalım bir yere gelelim bekliyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    is-guc-reklam basligi altina yaz google Adsense fln die, sonra Buzul a fln ozel mesaj at... biseyler yapilir heralde, benim alakam yok gerci olayla, ama madem tbt muridleri kazanicak ben tiklarim reklama da ota da boka da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    www.kalyoncuemlak.net başlayabiliriz :)
Toplam Hit: 1105 Toplam Mesaj: 7