Web Yayıncıları İçin: Google Adsense Para Kazanmak Bizim Elimizde Okuyunuz..
-
Arkadaşlar belki saçma bir düşünce Web Yayıncıları İçin: Google AdSense para kazanmak bizim elimzde reklamlara üye olan sitelerimizi paylaşalım her gün herkez bır tıklama yada arama yapsa ve arkadaşlarıyla paylaşsa şuanda ben kendi adıma konuşayım günlük 4 usd kazandırabilirim .( msn listemeki arkadaşlarım grouptaki arkadaşlarım vb.) Siz ne düşünüyorsunuz?
-
tahribat clicker die bise var, hala calisio mu emin diilim ama bunu dene... bi de %99 zaten dedigini yapan bi site vardir, yani sen ona tikla ben buna tikliim tarzi...
-
google açıkları buldu kardeş bulmasa sorun degill ben kendi sitemi yayınlamaz istiyorum ama yasak mı bilmiyorum buraya yayımlamak ?
-
hoja po cilicker öldü haberin olasun ama öel bişey olaiblir harbbiden hergün birmiz tıklasak yeterli sizcede iyi olmazmı
-
Bu konuyu açtım ama rabet yok bence iyi para dönecek beraber olursan sen 1 usd ben 4 usd o 1 usd günlük 6 usd azmı arkadaşlar birleşelim konuyu açtık tartışalım bir yere gelelim bekliyorum
-
is-guc-reklam basligi altina yaz google Adsense fln die, sonra Buzul a fln ozel mesaj at... biseyler yapilir heralde, benim alakam yok gerci olayla, ama madem tbt muridleri kazanicak ben tiklarim reklama da ota da boka da...
-
www.kalyoncuemlak.net başlayabiliriz :)
Toplam Hit: 1105 Toplam Mesaj: 7