Webbrowser1 Nesnesi İle İnputboxa Tıklamak (VB6)
-
Selamlar
Browser nesnesinden Buttona tıklattırınca
Inputbox da
"Are you sure you want to reboot the device?" diyor
Browser nesnesinden "OK" yazan buttonuna nasıl tıklatabiliriz

-
SendKeys ile "enter" tuşu yollarsın, default olarak "OK" butonuna basar büyük ihtimalle.
SendKeys "{ENTER}"VB6 kullanmayalı asırlar geçti ama fikir olarak iş görür sanırım
trampfd tarafından 28/Nis/13 14:49 tarihinde düzenlenmiştir -
javascript olduğu için basmayabilir ben de bayadır bakmıyorum vbye ama site.document.all.item('elementinnamei').click yada click yerine innerHTML di galiba denersen olabilir.
ya da dediği gibi web browser loadedcomplete gibi formuna sendkeys atarsın bir tık olur biter.
Cradex tarafından 28/Nis/13 15:46 tarihinde düzenlenmiştir -
trampfd bunu yazdı
SendKeys ile "enter" tuşu yollarsın, default olarak "OK" butonuna basar büyük ihtimalle.
SendKeys "{ENTER}"VB6 kullanmayalı asırlar geçti ama fikir olarak iş görür sanırım
Hocam arkaplanda çalıştığı için sendkeys kullanamamaktayım
Stateschangeye aşağıdakini koydum yine tıklamadı
For X = 0 To WebBrowser1.Document.Forms.length - 1 For i = 0 To WebBrowser1.Document.Forms(X).elements.length - 1 If WebBrowser1.Document.Forms(X)(i).Type = "submit" Then buttonidi = WebBrowser1.Document.Forms(X)(i).id WebBrowser1.Document.getElementById(buttonidi).Click End If Next i Next X
DE5TROY3R tarafından 28/Nis/13 16:40 tarihinde düzenlenmiştir -
O kutuda OK tuşuna basınca çalışan javascript kodunu site yüklendikten sonraki html bilgilerine onload olarak dahil et.
-
Yukarı
Sorun devam ediyor