folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Webcam Efekt Uygulaması Arıyorum

Webcam Efekt Uygulaması Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Kamera goruntusunu 90 derece, 180 derece cevirebilecek bi program var mı?

yani asıl sorun şu, asus bilgisayar var karşıdaki kişide genelde asuslar olan bi sorun görüntü ters 180 derece. efektle 180 dereceyi tekrar edebilirsem sorun düzelecek. yardımlarınız için teşekkürler

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Asus telefonda öyle fotoğraf tam ters sağ ise Sol oluyor garip bir durum 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

o ayna efekti bazı telefonlarda oyle oluyor evet. ama pcde benim sıkıntı. driverla falan duzelir muhtemelen ama sevgilim pek yapamaz :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Halledildi. http://www.webcammax.com/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Allah yardımcımız olsun ben benimkini google play den uygulama indirirken çıldırıyorum nedir ne işe yarar olmuyor offf tamam boşver yeter tamam dedim iyi. Taman kapat mevzuyu.  Ve biter böyle 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 608 Toplam Mesaj: 5