Webcam Hatasi...
-
Webcam war .. creative vf 0040 ....
driverini yukledim fakat ..
goruntul konusma yapabilirken webcam acamiyorum sadece izin wermiyor msn messenger
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------Webcam war .. creative vf 0040 ....
driverini yukledim fakat ..
goruntul konusma yapabilirken webcam acamiyorum sadece izin wermiyor msn messenger
-----------------------------
Hoca bol bol üç nokta koymuşsunda son cümlende de keşke nokta, virgül, kısaca noktalama işaretleri kullansaydın :)Şimdi görüntülü konuşma yapabiliyorsun ama sadece cam gönderdiğinde, msn kabul etmiyor mu ne oluyor anlamadım ki
-
kendi camimi açma istedigi bile gonderemiyorum kapali :D tıklanmio ama goruntulu konusma yapilabiliyor
-
Durqrimast bunu yazdı:
kendi camimi açma istedigi bile gonderemiyorum kapali :D tıklanmio ama goruntulu konusma yapilabiliyor
Webcam ' i usb bağlantısından çıkar tekrar takarak dene ses görüntü kurulumundan webcam i tekrar tanıt.Sonuç alamazsan tahminimce msn 9 kullanıyorsun, msn 8.5 e dön sorunun çözülmesi gerekir.
-
en son surumu kullaniyorum oncede çalısıyordu su sıralar olmamaya başladi ..
-
bu tarz sıkıntılar genelde ramden oluyor ramin 3 giga nın üstündeyse ramleri 2 ye yada 1 e düşür öyle dene. eğer rami 1 gb yada 2 gb a düşürdüğünde çalışıyorsa veb camini ramlerine göre uyumlu al.
-
4snake bunu yazdı:
bu tarz sıkıntılar genelde ramden oluyor ramin 3 giga nın üstündeyse ramleri 2 ye yada 1 e düşür öyle dene. eğer rami 1 gb yada 2 gb a düşürdüğünde çalışıyorsa veb camini ramlerine göre uyumlu al.
-----------------------------Webcam ram uyumluluğu diye birşeyi ilk defa senden duyuyorum hoca (: