Webcam Seçemiyorum Sinir Oldum :(
-
Ya beyler herzaman bir ürün alacağım zaman 3-4 dk da karar veriyodum webcam seçemedim
logitech alayım diyorum çokta hoşuma gidiyo çok pahalı a4 ucuz ama webcam şekilleri benim pcnin renkleri ve tasarımıyla uymuyo daha uçuk tasarım olması lazım
yüksek çözünürlük isterum
mikofon isterim hemde 2 m den sesi alacak
full siyah renk isterim
uçuk tasarım isterim
60 YTL den fazla olmayacak ha güzel bişi se 80 felan a kadar çıkabilirim
kendi kullandığınız beğendiğiniz şeylerden tavsiyelerde olabilir
çok kararsız kaldım sinir oldum sinir üf
-
Çok şey istiyorsun be abi :)
-
bu güne kadar kutusundan çıkarıp kurulum yapmadığım web cam çeşidi kalmadı.
A4 Tech PK635M kullanıyorum ben. Hem ucuz hem de görüntü kalitesi olarak güzel. Aynı kaliteyi ben logitech modellerinde alamadım. ve mikrofonu gerçekten duyarlı arkana yaslanarak rahat rahat konuşabilirsin.Fiyat olarak 35 ytl civarında.
Ben birebir görüntü istiyorum cam gibi göstersin dersen Creavit LiveCam Pro modeli var hem notebook için hem de masaüstü kullanıcısı için. Fiyat olarak da 70 ylt civarındadır.
Dediğim gibi logitech modellerinde ( Carl Zeiss lensli olanlar hariç) görüntü performansı A4 Tech kalitesini vermiyor.
edit: hocam sendeki renk takıntısını ben de bir ara yapıyordum ama şimdi bıraktım. ADSL modem siyah bulana kadar adsl bile bağlatmamıştım o derece. (: şimdi herşey rengarenk. kaliteli olsun da şekli şemali rengi önemli değil (:
-
ya LOGİTECH in var benim istediğim gibi ama 200 kusur :(..
-
o kadar uçmaya gerek yok bence (: dediğin modelin lensi kalitelidir. carl zeiss lenslerden yani. hakkını yememek lazım gerçekten güzel. Ama o kadar parayı web cam için harcamak mantıklı değil.
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
o kadar uçmaya gerek yok bence (: dediğin modelin lensi kalitelidir. carl zeiss lenslerden yani. hakkını yememek lazım gerçekten güzel. Ama o kadar parayı web cam için harcamak mantıklı değil.
hacı ya A4tech in verdiğin model sevmediğim model ya iyidir ama çok klasik benim pc de sırıtır
CREATIVE WEBCAM LIVE! CAM VIDEO IM PRO CMOS SİYAH + KULAKLIK 80 YTL bu güzel hacı siyah olması felanda iyi özellikleride 80 ytl +9 ytl kargo biner 90 YTL ye gelir :(... -
illa netten mi vericen sipariş yaşadığın yerde yok mu
-
NowalgiN bunu yazdı:
illa netten mi vericen sipariş yaşadığın yerde yok mu
hacı buldum :)

- A4-TECH PK-130MG WEB CAM
- Internet Kamera
- 1.3 Mega Pixel CMOS sensor
- 5 katman cam lens
- 1280 x 1024 pixel çözünürlük
- 30 frame/sn hareketli görüntü kaydı
- Gürültü önleyen dahili mikrofon
- Fotograf çekme butonu
- 360 derece dönebilen eklem
- PC ve NB kullanımına uygun esnek ayaklık
- Zengin içerikli VP-EYE yazılımı
- Resim İşleme ve Video Mail yazılımları
- USB 2.0 bağlantı
KDV Dahil 69,34 YTL Tamamdır bunu alacam mik de var A4tech adiliği var ama olsuntasarım süper :) aşık oldum resmen ya
-
tamam işte (: hayırlı olsun şimdiden.