Webcam Ses Sorunu
-
ya bu a4 tech denen zımbırtılı kapaklı gri kameralar var he onun xp için driverıını yüklediğimi düşünüyorum lakin ses gitmiyor karşıya tam ayarlarını nerden halledecez _?
-
msnden sonra driverı yüklediysen msn penceresi > araçlar > ses ve görüntü kurulumu bi kurcala hocam.
-
hiçbirşey yapma : ) 2 yıl uğraştım bu sorunla. şu anki ses driverini kaldır devid.info'dan veya ses kartı firmasının web sitesinden doğru driveri indir hiçbir sorun kalmaz. aynı markada aynı sorun format sonrası bende oldu daha 3 5 gün önce hatta burada konu açtım. devid.info'dan doğru driveri indirip kurmam sonucunda kurtuldum sorun kalmadı.
-
yok hacı yükleyeemdim sadece ses yok çok garip
-
Dostum hatalı driver yüklemişsin tek sorun bu. Çünkü driveri yeni yüklediğini söylüyorsun.
-
cocaine bunu yazdı
Dostum hatalı driver yüklemişsin tek sorun bu. Çünkü driveri yeni yüklediğini söylüyorsun.
hoca seste sorun yok ekolayzır zımbırtısını bulamadım ayarliyim o yüzden şimdi ses driverını indiriyorum ekolayzır için
eğer hatalı driver olsa görüntüde olmaz dimi
-
ses driveri ile görüntü için ekran driverinin ne bağlantısı var anlamadım.
-
cocaine bunu yazdı
ses driveri ile görüntü için ekran driverinin ne bağlantısı var anlamadım.
hacı anlamadın benim webcam de görüntü var taamam mı sadece ses yok :))
o yüzden ayar yapabileceğim bir tane kontrol ünitem yk program olarak
şiimdi bu kontrolü sağlayabileceğim bir tane program indiriyorum bu programda driverın kendisine özel oalrak yapılmış realtek e ait bir sound controller
-
abi müzik sesi gidiyor benim ses gitmiyor :/