Webcam Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

msn de webcam actıkdan sonra görüntü bi süre sonra bulanıklaşiyor .. yada karsıdakı kısının goruntusu bulanık oluyor .. neden kaynaklanabilir bu ? sorun kesın benım camda ondan emınım .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

senin kameradan olsa karşıdakinin örüntüsü neden bulanıklaşsın hocam?

ya msnin ullandığın sürümünde vardır, ya da bağlantı yavaşsa otomatik kaliteyi düşürüyo olabilir kullandığın versiyon.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2009 msn kullanıyorumda baglantı ıle alakalı degıl baska baglantılarda denedım zaman aynı driverındemı sorun varki

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

skype deneyin

Solak Cerrah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

skype ne alaka.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

webcam driverini silip yeniden kur

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 680 Toplam Mesaj: 6