Webcam Ve Infrared

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar web cam ile kızılötesi ışınları görebiliyormuşuz belki biliyodunuz ama neyse

yorumlarınızı beklioruz

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkboy83
    turkboy83's avatar
    Erkek
    he lan essahtanda görünüyormuş bende web camin bi boka yaramadığını düşünürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bilmiodum :) helal lem :))

ii oldu örendiğim.. saol

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

wallaha bende bilmiodum 2saat öncesine kadar lan web cam yanlışlıkla mouseye doğru doğruldu ANA o da nesi bi baktım içinde ışık var sonra baktım ben göremiom evde ne kadar kumanda varsa denedim hepsindede oluyor :D manyak bişey . şimdi bu sistem le gece görüşü yapmayı düşünüyorum

webcamin etrafına bu kumandadaki gönderen zımbırtıdan 10-20 tane bağlayacam sonra verecem 45 voltu etraf aydınlanacak tabi ben göremiycem web cam görecek :)) aynı zamanda etrafı aydınlatıoda yani neyse hadi iyi seyirler :)

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyHaNN
    AyHaNN's avatar
    Erkek
    he looow ,acayip bisey haha :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Webcamlar ve Tüm dijital kameralar uzaktan kumanda ,telefon ve benzer aletlerin kızılötesi ışınlarını görebilir.

Morötesi ışıklar fln da farklı görünür (mesela diskolardaki beyzlari parlak gösteren isiklar, black light da denir bunlara)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haroldshipman
    haroldshipman's avatar
    Erkek
    vay anasını be.hiç aklıma gelmezdi ha.iyiymiş yaf

iNSANOĞLU O KADAR ACI ÇEKER Kİ TÜM HAYVANLAR ARASINDA YALNIZ O GÜLMEYİ İCAT ETMEK ZORUNDA KALMIŞTIR...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    waxxi
    waxxi's avatar
    Erkek
    Nedeni sudura dijital kameralar web camler dijital fotoraf makineleri vs nin icin de ısıgın uzerine dustugu bir cip vardır bunlar milyonlarca sensor den olusur bu sensorler uzerine dusen ısıgın rengine en yakın rengi secip alıcıya gonderir yani aslında dijital fotoraf makinalarının vs nin cektigi fotoraf taki renkler gercek deil gercege yakındır Sonuc olarak kızılotesi ısık bu sensorlere dustugunde sensorler bu rengin hangi renge yakın oldugunu secemez cunku bi rengi yoktur ve yakın bi deger atar bu da ornekte goruldugu gibi eflatunumsu bi renktir ha bu arada bu tip ısınları dijital kameraların alıcısına tutmak da alıcıya zarar verir...

...gently removes the gunpowder from your skin... SoAp comp.
Toplam Hit: 2046 Toplam Mesaj: 8