Webcame Zone Trigger V2.2
-

Webcam Zone Trigger sizin evinizde koruma sağlayan bir güvenlik aracıdır.
Bölge Tetikleme güvenlik odaklı hareket algılama yazılımı çünkü görüntünün belirli bölgelerde yerine her hareket, her yerde arayan hareket algılamak için sıcak yer kullanır bunun dışında diğer hareket algılama sistemleri kendini ayarlar olduğunu.
Unutulmamalıdır aşağıdaki amaçlar tasarlanmıştır: Güvenlik, izleme ve ev otomasyonu. Üzerine hareket algılama, Zone Trigger gibi resim çekme, video yakalama, internet üzerinden görüntü göndermesi, işlemleri yürütmeye, pek çok şeyi yapabilir ve daha fazlası.Arkadaşlar çok kullanışlı bi güvenlik programı olarak düşünülebilir. En azından ben o sebeple kullanıyorum. Bilgisayarınızda entegre bir webcam varsa webcam görüntüsüne girebilecek herhangi bir hareketliliği sesli uyarı olarak bildirebiliyor, hareketlilik olduğu anda video olarak kayıt edebiliyor, hareketlilik olduğu anda foto alabiliyor.
Bilgisayar başından gidecekseniz eğer açın programı öyle gidin döndüğünüzde ekranınızda herhangi bir hareketlilik olduğuna dair elinizde belge niteliğinde video ya da resim oluyor. Ya da evinizin veya iş yerinizin kapısına webcam koyun programı kurun kapı önündeki sizin belirlediğiniz noktadaki her hareketliliği kayıt altına alabiliyor.
Kullanım yerini artık sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Faydası olur düşüncesindeyim... -
Konuyu anlatayım derken başlıkta ufak bir ek harf hatası olmuş :).
"Webcam Zone Trigger V2.2" yerine Webcame Zone Trigger V2.2 yazmışım kusura kalmayın...
-
lazım olur belki.not alayım.teşekkürler