Webcast: Entityframework 26.09.2014 14:00
-
Bir arkadaşımın yönetici olarak çalıştığı bir akademide yer alan eğitim bana da linki gönderip rica etsem paylaşırmısın olayı oldu. Katılmak isteyenler olabilir diye düşünerekten buraya bi yazayım dedim..
EntityFramework konusuna değinilecek olup anlatımda uygulamalara yer verilecektir.
Uygulamalar C# programlama dili ile yapılacaktır.
Süre: 1 - 2 saat
Katılım Linki
https://meet.lync.com/coderbilisim/abircan/9K1GVBJ5
Nasıl katılacağınız hakkında bilgi aşağıdaki adreste mevcuttur.
http://office.microsoft.com/tr-tr/lync-help/HA102828539.aspx
EĞİTMEN :
Ahmet BİRCAN
MCT, MCPD, MCITP, MCDBA
Konuyu buraya açtım katılım süresine kısıtı zaman olduğu için müritler faydalansın istedim...
-
yeni gördüm konuyu aslında önemli bir şey... nedense konuya yazan falan olmamış.. hala ado.net de takılıp kalanlar var. EF gerçekten bir çok işi kolaylaştııyor. Eğitim ne kadar detaylı bilmiyorum, mesela lazy loading, code-first gibi şeyler göstermiş mi eleman? yoksa tipik bir veritabanı seçip onun üzerinden mi gitmiş.. Türklerden öyle çok kaliteli eğitimler beklemiyorum ama belki göstermişlerdir her şey ama 1-2 saate sığacak bir konu değil.. Sanırım sadece fikir verme amaçlı yapılmış
-
unbalanced bunu yazdı
yeni gördüm konuyu aslında önemli bir şey... nedense konuya yazan falan olmamış.. hala ado.net de takılıp kalanlar var. EF gerçekten bir çok işi kolaylaştııyor. Eğitim ne kadar detaylı bilmiyorum, mesela lazy loading, code-first gibi şeyler göstermiş mi eleman? yoksa tipik bir veritabanı seçip onun üzerinden mi gitmiş.. Türklerden öyle çok kaliteli eğitimler beklemiyorum ama belki göstermişlerdir her şey ama 1-2 saate sığacak bir konu değil.. Sanırım sadece fikir verme amaçlı yapılmış
eğitime katılamadım ben dışarıda olduğum için burada da faydalanılsın diye paylaşım yaptım. Bende detaya girildiğini sanmıyorum ama en azından nedir ne değildir diye fikir sahibi olmak için bile katılınabilir bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Bunu hem kısa zaman kala haber verdim hemde detaylı bir konu açmadım o yüzden ilgi gösterilmemiş olabilir. Bir dahaki webcast eğitim haberini alır almaz buraya detaylı konu açarım müridlerde faydalanır :) 1-2 saatte işlenecek konu değil seninde dediğin gibi yüzeysel bir eğitimdir kanaatimce...
-
kayıt eden kimse yok mu ?
bende izlemek istiyorum.