folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Webcast: Entityframework 26.09.2014 14:00

Webcast: Entityframework 26.09.2014 14:00

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Bir arkadaşımın yönetici olarak çalıştığı bir akademide yer alan eğitim bana da linki gönderip rica etsem paylaşırmısın olayı oldu. Katılmak isteyenler olabilir diye düşünerekten buraya bi yazayım dedim..

EntityFramework konusuna değinilecek olup anlatımda uygulamalara yer verilecektir.

Uygulamalar C# programlama dili ile yapılacaktır. 

Süre: 1 - 2 saat

Katılım Linki 

https://meet.lync.com/coderbilisim/abircan/9K1GVBJ5

Nasıl katılacağınız hakkında bilgi aşağıdaki adreste mevcuttur.

http://office.microsoft.com/tr-tr/lync-help/HA102828539.aspx

EĞİTMEN : 

Ahmet BİRCAN

MCT, MCPD, MCITP, MCDBA

Konuyu buraya açtım katılım süresine kısıtı zaman olduğu için müritler faydalansın istedim...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yeni gördüm konuyu aslında önemli bir şey... nedense konuya yazan falan olmamış.. hala ado.net de takılıp kalanlar var. EF gerçekten bir çok işi kolaylaştııyor. Eğitim ne kadar detaylı bilmiyorum, mesela lazy loading, code-first gibi şeyler göstermiş mi eleman? yoksa tipik bir veritabanı seçip onun üzerinden mi gitmiş.. Türklerden öyle çok kaliteli eğitimler beklemiyorum ama belki göstermişlerdir her şey ama 1-2 saate sığacak bir konu değil.. Sanırım sadece fikir verme amaçlı yapılmış

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

yeni gördüm konuyu aslında önemli bir şey... nedense konuya yazan falan olmamış.. hala ado.net de takılıp kalanlar var. EF gerçekten bir çok işi kolaylaştııyor. Eğitim ne kadar detaylı bilmiyorum, mesela lazy loading, code-first gibi şeyler göstermiş mi eleman? yoksa tipik bir veritabanı seçip onun üzerinden mi gitmiş.. Türklerden öyle çok kaliteli eğitimler beklemiyorum ama belki göstermişlerdir her şey ama 1-2 saate sığacak bir konu değil.. Sanırım sadece fikir verme amaçlı yapılmış

eğitime katılamadım ben dışarıda olduğum için burada da faydalanılsın diye paylaşım yaptım. Bende detaya girildiğini sanmıyorum ama en azından nedir ne değildir diye fikir sahibi olmak için bile katılınabilir bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Bunu hem kısa zaman kala haber verdim hemde detaylı bir konu açmadım o yüzden ilgi gösterilmemiş olabilir. Bir dahaki webcast eğitim haberini alır almaz buraya detaylı konu açarım müridlerde faydalanır :) 1-2 saatte işlenecek konu değil seninde dediğin gibi yüzeysel bir eğitimdir kanaatimce...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

kayıt eden kimse yok mu ? 

bende izlemek istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 778 Toplam Mesaj: 4