Webhosting 50 MB Disk Alanı 1 GB Trafik 4 $ Yıllık
-
Linux Webhosting Kampanyamız sadece bu gün için geçerli olmakla birlikte 2 stok ile sınırlıdır yarın sabah 10:00 da son bulacaktır.
Hosting paneli: cPanel 11 Türkçe
Ödeme Şekli: Paypal
Bayi Kontrol Paneli: WHM
Web Server: Apache
Database Server: Mysql
SİTE TRANSFER: Eski hesabınızdaki sitenizi yeni hesabınıza taşıyoruz ücretsiz olarak.
Webhosting - 50 MB
- 50 MB Web Alanı
- 1 GB Trafik (Aylık)
- Limitsiz Alt Özellik
- cPanel 11 Türkçe
- %100 Joomla - Wordpress ve diğer sistemlerle uyum
- Ücretsiz 7/24 Teknik Destek
- Günlük/Haftalık/Aylık Yedekleme İmkanı
- Amerika Lokasyon
1 YILLIK Fiyat: 4 $- Yedeklemeler Günlük/Haftalık/Aylık olarak yapılmaktadır.
- Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. ULUTAŞ Bilişim bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
- Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
- Satın alma işlemi gerçekleştiğinde paketiniz gün içinde açılır ve kullanıma başlayabilirsiniz.
- Bünyemizdeki hizmet/ürünlerden satın aldığınız taktirde başka firmalarda bulunan sitelerini biz taşıyoruz.
İletişim Bilgileri;
Cep: 0 535 889 22 62
E-mail: host@ulutasbilisim.com
Msn-Satış-Destek: msn@ulutasbilisim.com
Saygılarımla Uğur ULUTAŞ -
kactana subdomain koyabiliyoruz. ve kac tane add on domain?
-
badass bunu yazdı:
-----------------------------
kactana subdomain koyabiliyoruz. ve kac tane add on domain?
-----------------------------alt ozellıkler sınırsız ıbaresı mevcut bılgılerde yenı sınırsız subdomaın ekleyebılırsınız ama webhostıng oldugu için add on domaın ozellıgı yoktur.
-
50mb alan 1gb trafik nedir yahu 2011 yılındayız, bedava hostingler bile bunun 10-15 katını reklamsız olarak veriyor yıllardır.
-
trampfd bunu yazdı:
50mb alan 1gb trafik nedir yahu 2011 yılındayız, bedava hostingler bile bunun 10-15 katını reklamsız olarak veriyor yıllardır.
-----------------------------fıyatınada bakarsanız onunda bı o kadar kucuk oldugunu goreceksınız.
ve kısısel sıte ıcın ıdeal bır ozellıkler tasımaktadır.
-
forum dısı bır kısıye satıs yapılmıstır.
Tahrıbattanda bır kısıye satmak ıstıyorum
kalan stok 1 ve tahrıbat ıcın alıcı olursa ucretı de 3 $ a dusurdum.
-
kişisel sitemde sadece wp kurulu ve 700mb disk alanı gözüküyor. evet kişisel siteler için idealmiş..
hayırlı satışlar diliyorum. -
NoktaliVirgul bunu yazdı:
kişisel sitemde sadece wp kurulu ve 700mb disk alanı gözüküyor. evet kişisel siteler için idealmiş..
hayırlı satışlar diliyorum.
-----------------------------kısısel sıteyı dosya merkezı yada blog olarak kullanıyorsan o senın bılecegın ıs hocam :)