Webinar Davetiyesi
-
Merhaba,
Size Google İçerik Ağı hakkında daha fazla bilgi edinmeniz için yeni bir eğitim fırsatı sunuyoruz:
29 Haziran 2009, Pazartesi saat 13:00’te düzenleyeceğimiz İçerik Ağı ve Görüntülü Reklamlar konulu ücretsiz webinarımıza davetlisiniz.
Google İçerik Ağı, AdWords reklamlarını göstermek üzere Google ile ortak çalışan yüz binlerce kaliteli web sitesini, haber sayfalarını ve blog’ları kapsayan satış ve pazarlama faaliyetlerinizi o siteleri her gün ziyaret eden hedef kitlelerinize çok daha kolay ulaşabileceğiniz bir ağdır. AdWords ile daha geniş kitleleri hedeflemek ve Google İçerik Ağı'yla genişletebileceğiniz reklam hedeflerinizi tartışmak için bu webinar'ı kaçırmayın!
İnternet üzerinden canlı olarak sunacağımız bu eğitimde Google İçerik Ağı'yla:
- Daha fazla müşteriye nasıl ulaşabileceğinizi,
- Bir reklam kampanyasını nasıl yaratabileceğinizi,
- Bu ağ ile birlikte kullanabileceğiniz araçların kampanyalarınızı nasıl iyileştireceğini öğreneceksiniz.
Ayrıca webinarımızın sonunda, sorularınızı da interaktif olarak cevaplayacağız.
Bu etkinliğe katılmak için tek yapmanız gereken webinar kayıt formunu doldurmak! Kontenjan kısıtlı olduğundan hemen başvurun!
Webinarda buluşmak üzere!
Google İnternet Reklamcılığı Programı Ekibi
mail gelmiş arkadşlar belkı işinize yarar
-
çakma
-
yok hocam internetreklamciligi@google.com

Google İnternet Reklamcılığı Programı die geldi .W
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------@google.com'olarak sana istediğinbir mail varsa yollayyım. Bu onun resmi olduğu anlamına gelmez.
-
muhammedonur bunu yazdı:
lenova bunu yazdı:
-----------------------------@google.com'olarak sana istediğinbir mail varsa yollayyım. Bu onun resmi olduğu anlamına gelmez.
mümkünse txt@google.com alabilirmiyiz :) haber doğru hoca banada geldi yönlendirdiği link de bu -
TxT bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
lenova bunu yazdı:
mümkünse txt@google.com alabilirmiyiz :) haber doğru hoca banada geldi yönlendirdiği link de bu
-----------------------------öncelikle haberin doğruluğunu hiç araştırmadım sadece verilen linke baktığımda google ın öle salak bir tasarım ve kodlama yapacağını düşünmediğimden bunun google'ın olmadığını söyledim. ayrıca mail veririrm demedim, istediğim mailden istediğim kişiye mail atarım dedim galiba yanlış anlaşıldı herhalde. ve zaten bu mail işini tahribattaki neredeyse herkes yapar zaten.
-
TxT bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
lenova bunu yazdı:
mümkünse txt@google.com alabilirmiyiz :) haber doğru hoca banada geldi yönlendirdiği link de bu
-----------------------------öncelikle haberin doğruluğunu hiç araştırmadım sadece verilen linke baktığımda google ın öle salak bir tasarım ve kodlama yapacağını düşünmediğimden bunun google'ın olmadığını söyledim. ayrıca mail veririrm demedim, istediğim mailden istediğim kişiye mail atarım dedim galiba yanlış anlaşıldı herhalde. ve zaten bu mail işini tahribattaki neredeyse herkes yapar zaten. Aurıca birden fazla kişiye sahte mail gitti diye olayın doğru olması mı gerekir ?
Not: Doğru da olabilir. Bu sadece benim kişisel görüşüm.
-
muhammedonur bunu yazdı:
TxT bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
lenova bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle haberin doğruluğunu hiç araştırmadım sadece verilen linke baktığımda google ın öle salak bir tasarım ve kodlama yapacağını düşünmediğimden bunun google'ın olmadığını söyledim. ayrıca mail veririrm demedim, istediğim mailden istediğim kişiye mail atarım dedim galiba yanlış anlaşıldı herhalde. ve zaten bu mail işini tahribattaki neredeyse herkes yapar zaten. Aurıca birden fazla kişiye sahte mail gitti diye olayın doğru olması mı gerekir ?
Not: Doğru da olabilir. Bu sadece benim kişisel görüşüm.
ben yalnış anlamışım o zaman , kişisel görüşüne saygı duyarım. Seminer gerçek hoca Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezinde 30 Nisanda yapılan İnternet Reklamcılığı Semineri içinde bu maille başvuru bilgileri ve hatırlatmalar gelmişti. Onun için bu kadar emin konuşabiliyorum.
-
hmm anladım. Sadece site çakma gibi geldi ama sen kesin diyorsan ben de artık çakma demiyorum ;)