folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Webmail Eklentisine Domain Mail Ekleme

Webmail Eklentisine Domain Mail Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

gerekli alanlara ne yazmalıyım yardımcı olabilir misiniz? domain: www.rotkerim.com

ve POP3 mü IMAP mı seçmeliyim?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

benim bildiğim genelde POP3  oluyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

link kısmına kontrol ettiğim sunucuyumu yazacam acaba? roundcube ?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

orayada  senin mail yüklü olan yermi yazılacak ki mesela   mail.rotkerim.com

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

orayada  senin mail yüklü olan yermi yazılacak ki mesela   mail.rotkerim.com

ama maillerime  https://linux.yasalhost.com:2096/ üzerinden bakıyorum :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    imap'de olur pop3 de pop3 maili bilgisayarına indirir sonrasında bilgisayar üzerinden açar daha az bağlantı kullanmış olur böylece imap server ile eşzamanlı çalışır mailleri sunucu üzerinden çalıştırır. bence imap kullan. k.a:mail@domain şifre:şifren server:mail.domain alias ve link'den kastı nedir anlamadım port ayarları varsa gelen:110 giden:587 Gzx tarafından 21/Kas/12 20:28 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı
    imap'de olur pop3 de pop3 maili bilgisayarına indirir sonrasında bilgisayar üzerinden açar daha az bağlantı kullanmış olur böylece imap server ile eşzamanlı çalışır mailleri sunucu üzerinden çalıştırır. bence imap kullan. k.a:mail@domain şifre:şifren server:mail.domain alias ve link'den kastı nedir anlamadım port ayarları varsa gelen:110 giden:587

denedim ama eklenti almadı herhangi mail :S androidde sorun yok varsayılan mail uygulasıyla cok rahat cekiyorum ama bu niye olmadı ya :S

Toplam Hit: 714 Toplam Mesaj: 7