Webmail Yansısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Merak ettiğim şey şudur:

atıyorum

https.188.133.224.22 adresli bir sunucum var ve üzerinde webmail yüklü buna her gün binlerce mail geliyor, bunları içeriden tek tek değil de olduğu gibi https.188.133.222.28 adresli sunucuma atabilir miyim?

188.133.222.28 sunucumun pleskinden webmailine girdiğimde sanki bu sunucudaymış gibi hepsini görmek istiyorum, possible? yani bir eşleştirme yapılması lazım.

free sürüm üzerinden konuşalım. serverlar 2008 windows.

ip adresleri farazidir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

plesk to plesk

cpanel to cpanel migration olayına bakabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam o sunucuya gelen mailleri  diger sunucundaki bir mail adresine yönlendirsen  ?  email yönlendirme var mesela.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

plesk to plesk

cpanel to cpanel migration olayına bakabilirsin.

Hocam paneli bire bir yedeklemek istemiyorum ben; her gün iki sunucunun webmaillerini eşitlemek istiyorum. Migration değil de synchronization mantığında bir şey yapmak istiyorum periyodik zamanlarda eşitlenecekler. A sunucusundaki webmail datası B sunucusuna eşitlenecek istediğim şey tam olarak bu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

hocam o sunucuya gelen mailleri  diger sunucundaki bir mail adresine yönlendirsen  ?  email yönlendirme var mesela.

Olmaz o hocam :) oranın da bir admini var neticede müdahale eder.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

email server ne? Bazı email configurasyonları bilgileri DB'de tutar bazıları /var/mail adlı klasörde vs vs.

edit: pleskmiş şimdi gördüm, email denilen bir klasör var onu öteki sunucuya kopyalamayı denedin mi?

sandman tarafından 05/Şub/16 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 784 Toplam Mesaj: 6
webmail yansısı