Webmaster Arıyorum
-
Bu aralar bir site projemiz var. Parfüm satışı ile ilgili.
r10'dan birkaç kişiyle görüştüm. Çok çok uygun fiyat verip referansı bol olanlarda var, gerçekten profesyonel çalışanlarda var.
Ama tahribata gitmesi benim için çok daha iyi olur. Yabancıya gitmesin tarikat içerisinde dönsün para :)
İstediğim tasarım stili ve özellikler hakkında biraz bilgi vereyim.
http://www.odorvi.com/erkek-parfumleri
Bu tarz sitelere benzer bir site yaptırmak istiyoruz. Özellikle iyiparfum.com'un tasarımı aşırı hoşuma gitti.
Gerektiğinde indirim yapabileceğimiz, Kategori kullanımı kolay (giyim ve aksesuar üzerine başka ürünlerde gelecek)
İndirim oranları aynı o sitedeki gibi eski fiyat yeni fiyat şeklinde gösterilebilecek.
Sliderı kullanışlı olan.
Seo ve güvenlik sorunları olmayan
Chat sitesi gibi değil daha profesyonel görünümlü bir canlı destek paneli bulunan bir site arıyoruz.
Sanalpos şimdilik olmayacak sonradan entegre etmeyi düşünüyoruz.
Böyle bir site için özelden teklif verirseniz yaptıracağımız zaman göz önünde bulunduralım işi tbt'den birine verelim
-
ölücü r10 da kaç para teklif ettiler hocam bu işe merak ediyorum sadece ?
-
u235 bunu yazdı
ölücü r10 da kaç para teklif ettiler hocam bu işe merak ediyorum sadece ?
hocam 400 600 1000 şeklinde fiyat aldım
Ama zorlasam bir 100 daha düşerlerdi sanırım adamlar artık seri üretime geçmiş gibi hissettirdiler
Easx tarafından 03/Oca/15 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
300-400 e kadar bulursun hocam, istersen ben yaparım ama o fiyatlara yapmam. Yapan çok bulursun o ayrı :) Ben ölene kadar destek sağlarım :) Referans istersen atarım ama bir de wmaraci.com' a bak, orda daha da ucuza yaptırabilirsin lakin nasıl yaparlar, ne olur hiçbir fikrim yok. Ben kendi garantimi veriyorum sadece :))
-
Dostum kendine özel 0 dan bir yazılım ve tasarımı bu fiyatlara yaptırmana imkan yok.
Ama adam belirli scriptleri veya kendi özel scripitini üretmiş düzenlemiş ayar çekmiş sürümden kazanırım demişse bu fiyatlara satılır.
Ben senin yerinde olsam örnek gösterdiğin sitenin en altında kaliteli bir imza var. Onlarla görüşürdüm.
Bu arada R10 a dikkat et. İşi bitsin sonra parasını ver gram güvenmiyorum o platforma.
-
Erdem bunu yazdı
Dostum kendine özel 0 dan bir yazılım ve tasarımı bu fiyatlara yaptırmana imkan yok.
Ama adam belirli scriptleri veya kendi özel scripitini üretmiş düzenlemiş ayar çekmiş sürümden kazanırım demişse bu fiyatlara satılır.
Ben senin yerinde olsam örnek gösterdiğin sitenin en altında kaliteli bir imza var. Onlarla görüşürdüm.
Bu arada R10 a dikkat et. İşi bitsin sonra parasını ver gram güvenmiyorum o platforma.
Aynen hocam r10 bendede bir garip his uyandırıyor .
O yüzden yabancıya gitmesin diye buraya yazdım. Ancak işe daha yeni başladık birkaç yerden gelecek desteği bekliyoruz o yüzden fiyat/kalite oranı en yüksek olana vericez mecburen
-
-
Diğer hocaların da bahsettiği gibi kendinize özel yazdırmak sizin bütçenize göre çok fazla gelebilir bu yüzden;
- hazir e-ticaret sistemleri konusunda başarılı firmalardan destek alabilirsiniz örnek verdiğin sitelerden biri
idea soft alt yapısı kullanıyor http://www.eticaret.com/e-ticaret-paketleri/- alternatif fakat çok daha az maliyetli neler yapabiliriz derseniz tabi ki wordpress + woocommerce temalardan birini satın almak. http://themeforest.net/category/wordpress/ecommerce
İkinci seçenek daha ekonomik olacaktır. Bu süreçte free bir wordpress + woocommerce tema bulup yada woocommerce in wordpress eklenti halini indirip kendi içinizde test edebilir, verimliliğine bakabilirsiniz. Az çok parfüm işinizi takip ediyorum bu sistem iş görecektir.
Sözüm meclisten dışarı "mezarcılık" yapıp warez temalara saldırmayın alın 50-60$ lık sürekli güncellenen güzel bir tema keyfinize bakın. -
Easx bunu yazdı
Bu aralar bir site projemiz var. Parfüm satışı ile ilgili.
r10'dan birkaç kişiyle görüştüm. Çok çok uygun fiyat verip referansı bol olanlarda var, gerçekten profesyonel çalışanlarda var.
Ama tahribata gitmesi benim için çok daha iyi olur. Yabancıya gitmesin tarikat içerisinde dönsün para :)
İstediğim tasarım stili ve özellikler hakkında biraz bilgi vereyim.
http://www.odorvi.com/erkek-parfumleri
Bu tarz sitelere benzer bir site yaptırmak istiyoruz. Özellikle iyiparfum.com'un tasarımı aşırı hoşuma gitti.
Gerektiğinde indirim yapabileceğimiz, Kategori kullanımı kolay (giyim ve aksesuar üzerine başka ürünlerde gelecek)
İndirim oranları aynı o sitedeki gibi eski fiyat yeni fiyat şeklinde gösterilebilecek.
Sliderı kullanışlı olan.
Seo ve güvenlik sorunları olmayan
Chat sitesi gibi değil daha profesyonel görünümlü bir canlı destek paneli bulunan bir site arıyoruz.
Sanalpos şimdilik olmayacak sonradan entegre etmeyi düşünüyoruz.
Böyle bir site için özelden teklif verirseniz yaptıracağımız zaman göz önünde bulunduralım işi tbt'den birine verelim
pm attım hocam daha detaylı atarsanız ben yardımcı olurum. Eticaretsıstemlerı uzerıne freelancer calısıyorum arayuz gıydırmelerı yapıyorum .
agırlıklı olarak opencart ıstege gore presta magento gıbı açık kaynak sıstemlerle bırlıkte arayuze ızın veren her sıstem ıcın gıydırme yapıyorum
@r10 da olucu ve guven olayına gelırsek .
ben haftalık guzel kazanıyorum r10 sayesınde r10 kadar da hareketli piyasa yok zaman zaman durgun olsa da
.bende odeme almadan orada ıs yapamıyorum tokatcı dolu.Ölücülük meselesine gelince . R10 işin taşeron piyasası olmuş durumda. Benım sattıgım 400 luk paketı musterıye 2 lıraya satıyorlar. ama herhangı bır urun gırme banner yonetımı vs vs ıslerde teknık destek dısında ılgılenmıyorsunuz.Dırekt olarak son müşteri ile alakadar olmak zaman kaybına neden olabilir yogunsanız.