folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Webmaster Olanlar Bakabilir Mi? (Soru Ve Yardım)

Webmaster Olanlar Bakabilir Mi? (Soru Ve Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar merhaba. 

Bir firma kendisi için bi site hazırlamanızı istedi. 100 adet falan ürün çeşiti var ( rezistans ), işte bunların resimleri çekilip siteye koyulacak. 
    Web tasarım konusunda bir çoğunuzdan kötüyümdür eminim. Ama asıl soru şu kabataslak host + domain ücretinide dahil etmek üzere,
    siz bu tarz bi site için kaç tl fiyat verirdiniz ? Yada ben kaç tl vereyim?

böyle foto ekleyip yayınlancak vizyon misyon vs sayfaları iletişim sayfası ve anasayfa seklinde basit bi tasarım olcak. Html yapmayı bile düşünüyorum ( zaman kısıtlı ) Php ' de bu tarz işimi kolaylaştıracak hazır şablonlar varmıdır acaba?

Diğer bir sorum şu daha doğrusu yardımınızı istediğim konu. Biliyosunuz sitesini yaptığınız insanlar genelde şunu sorar. google'de hemen çıkarmıyım ? Ürün tipi rezistans olması yani çok bu işi yapan olmaması ve belli bi şehre hitap etcek olmasında dolayı bu google de üst sayfalara cıkmam icin neler yapmam gerekmekte..

Şimdiden teşekkürler, ek bir problemim olursa yine buradan yazarım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

Arkadaslar merhaba. 

Bir firma kendisi için bi site hazırlamanızı istedi. 100 adet falan ürün çeşiti var ( rezistans ), işte bunların resimleri çekilip siteye koyulacak. 
    Web tasarım konusunda bir çoğunuzdan kötüyümdür eminim. Ama asıl soru şu kabataslak host + domain ücretinide dahil etmek üzere,

böyle foto ekleyip yayınlancak vizyon misyon vs sayfaları iletişim sayfası ve anasayfa seklinde basit bi tasarım olcak. Html yapmayı bile düşünüyorum ( zaman kısıtlı ) Php ' de bu tarz işimi kolaylaştıracak hazır şablonlar varmıdır acaba?

Diğer bir sorum şu daha doğrusu yardımınızı istediğim konu. Biliyosunuz sitesini yaptığınız insanlar genelde şunu sorar. google'de hemen çıkarmıyım ? Ürün tipi rezistans olması yani çok bu işi yapan olmaması ve belli bi şehre hitap etcek olmasında dolayı bu google de üst sayfalara cıkmam icin neler yapmam gerekmekte..

ortalama olarak söylüyorum 650-750 tl ye siteyi yapardım. bi 500 tl de fotoğraf çekimi decupe işlemine isterdim. Hepsi birlikte 1000 tl gibi bir fiyat verirdim yerinde olsam. Wordpress veya joomla hayli hayli işini görür. Ama bu sistemleri daha önce kullanmadıysan hiç bulaşma öğrenmen 1-2 ayını alır.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

Arkadaslar merhaba. 

Wordpress biliyorsan wp yaparsın sitede resimler oldugu için hosting de ucuza kaçmassın bu yüzden siteye 400 dersin sıfırdan html css yapıcaksanda özgün tasarım hesabı 600-650 dersin

Foto ve decupe işlemi ne kadar tutar bilmiyorum ama kolay bir sürec olmadığını biliyorum tahminim 500 civari ama

Seo konusun ayrı bir konuşma ister hemen öyle 1. sıraya çıkmaz emin olabilirsin eğer ucuza kapamak yani hani 1000-1250 falan verelim işte seoda içinde olsun gibi konuşuyolarsa temel şeyler var seo için onları yapıp geçersin elimden geleni yaptım ne kadar ekmek o kadar köfte dersin.

Bence site+decupe+temel seo = 1250 civari ama 1000 liraya falan düşme bence

seoyu profesyonel istiyorlarsa onun fiyati ayrica görüşülmesi gerek çok degişken var çünkü

GUS tarafından 06/Nis/14 01:22 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wp az cok biliyorum.

host+domain kaç tl ye buluruz saglamından. ben domain icin sistemhost'u düşünüyorum. Bu google de yükselme işlemleri ne kadar zaman alır ortalama peki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

wp az cok biliyorum.

host+domain kaç tl ye buluruz saglamından. ben domain icin sistemhost'u düşünüyorum. Bu google de yükselme işlemleri ne kadar zaman alır ortalama peki

http://www.natro.com/webHosting/

burdan 104 liralık 2. paketi alirsin godaddy dende domaini 4 liraya alirsin 110 lira gibi bişi olur

yükselme muhabbeti yaptıklarının mevyesini vermesi oturması falan derken 6 ay

edit : http://www.alastyr.com/web-hosting.html

kişisel web siteleri hariç tavsiye etmem ama bundan çok memlun olan insanda var yıllık 60 liralık paketide iş görür gibi

GUS tarafından 06/Nis/14 01:32 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anladım hocam. cok sağolun. ben aklımdaki rakamı 700 olarak ileticem. Zira yeni acılmıs bi firma oldugu icin biraz da yardımım dokunsun istiyorum. Bakalım cevap alınca tekrar dönüş yaparım sizlere. Belki de bu fiyatı bile yüksek bulcak bilemiyorum :)

Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 6