Webmaster Ve Teknoloji İle İlgili
-
Sitede webmaster ve teknoloji ile alakalı yazilar var .yeni olduğu için fazlaca bir veri yok zaman oldukça ekleniyor.
site asp.net mvc ile kodlanmiş ama yinede açiklar olabilir.site hakkında öneri ve eleştirileri bekliyorum
Adres:Teknobulvar.Net -
yararlı güzel bir site tebrik edelim
gözüme çarpanlar:
1 yeşil renk kullanımı hoş olmuş
2 resim seçimleri güzel olmuş
3-başlıklar merak uyandırıcı iyi
3-teknobulvar yazsı berbat, soluk zor okunuyor. o bölümün boş olması güzel değil
4-face-twit kısımlarını renkli resimli yapmak daha iyi olurdu. hareketli mesela
5- en aşağı siyah bölümde iletişim coprigt bölümlerine ekleme yap heralde bunu yapacaksındır
6-slaytını değiştir haber sitelerindeki gibi yap hepatit konusundan sonra başa çok hızlı döndüğünden hoş olmamış. yani hareketli olmak zorunda değil
7-en çok okunan yazısı yanlış
8- yine tüm zamanlar kısmındaki seçenek hangisi belli değil.
9- öne çıkan haberle en çok okunanlar benzerdir bir daha alta eklemeye gerek yoktur
10-en altaki uzay-internet-yazılım bölümünü slaytın altına taşıyıp aradakileri kaldırırsan tadından yenmez.
11- ders kısmını gereksiz buldum. sekmenin içine at
12-son dakika haberi en altta olmaz. üstelik1 haftaki haber son dakika denmez gülerler adama
13-anket iyi
14-son olarak en arka gri zemini biraz teknolojik birşey yapabilirsin.
biraz geliştirilirse yetenek var başaracağına inanıyorum.
-
futurist bunu yazdı
yararlı güzel bir site tebrik edelim
gözüme çarpanlar:
1 yeşil renk kullanımı hoş olmuş
2 resim seçimleri güzel olmuş
3-başlıklar merak uyandırıcı iyi
3-teknobulvar yazsı berbat, soluk zor okunuyor. o bölümün boş olması güzel değil
4-face-twit kısımlarını renkli resimli yapmak daha iyi olurdu. hareketli mesela
5- en aşağı siyah bölümde iletişim coprigt bölümlerine ekleme yap heralde bunu yapacaksındır
6-slaytını değiştir haber sitelerindeki gibi yap hepatit konusundan sonra başa çok hızlı döndüğünden hoş olmamış. yani hareketli olmak zorunda değil
7-en çok okunan yazısı yanlış
8- yine tüm zamanlar kısmındaki seçenek hangisi belli değil.
9- öne çıkan haberle en çok okunanlar benzerdir bir daha alta eklemeye gerek yoktur
10-en altaki uzay-internet-yazılım bölümünü slaytın altına taşıyıp aradakileri kaldırırsan tadından yenmez.
11- ders kısmını gereksiz buldum. sekmenin içine at
12-son dakika haberi en altta olmaz. üstelik1 haftaki haber son dakika denmez gülerler adama
13-anket iyi
14-son olarak en arka gri zemini biraz teknolojik birşey yapabilirsin.
biraz geliştirilirse yetenek var başaracağına inanıyorum.
son dakika bencede çök gereksiz doğrudur haber sitelerinde olur kaldıracağim .footor kismina eklemeler yapacağim boş gözüküyor
-
logo dışında güzel.
-
RDxMaster bunu yazdı
logo dışında güzel.
logoda değişecek gün içinde işallah