folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Webmaster"Lara Sesleniyorum Proje Ödevimiz İçin Destek Bekliyoruz.

Webmaster"Lara Sesleniyorum Proje Ödevimiz İçin Destek Bekliyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Merhabalar. wordtest Sitesinin benzerini yapmak istiyoruz. Nasıl yapabiliriz yada elinde hazır birşeyler olan varmı?
    Bu sitedeki sistemi bir inceleyip fikirlerinizi gönderirmisiniz.Ama Üye olup Kullanıcı Panelini Görmeli Ve İncelemelisiniz.

WordTest Gibi Eğitim Amaçlı Yapmayı Düşünüyorum.Bu Bir Proje Tezidir.
    Site 3 Parçadan Olusacak.
    1.si Anasayfa (Tanıtım Amaç Vb...)
    2.si Kullanıcı Sayfasında Bir Ders Alanı
    3.sü Dersleri Tamamlayanlar İçin Test Alanı Ders bitimindede Gelebilir.Yalnız Sadece O Kullanıcı İçin Olmalı Ki Bazı Akıllılar Testten Geçipte Sınav Yada Diğer İler Eğitim Linklerini Dağıtamasın

Kısaca Wordtest Tam Bizim İstediğimiz Tarzda Bİr Site.Nasıl Bİrşey Anlattmak İstediğimi Kullanıcı Sayfasına Girip İncelerseniz Anlayacaksınız Bundan Eminim

Sitede Her kullanıcının Kendine Ait Bir Sayfası Olucak.
    Bu Sayfalarda :
    1.Seviye - 2. Seviye - 3. Seviye Gibi Seviye Seviye Dersler Olucak Ve Her Seviyenin Sonunda Bir Test Olucak.
    Bu Testen Belirlenen Miktarda Soruyu Cvplayanlar Bir Üst Seviye Derslerine Girmeye Hak Kazanacaklar.
    Üyelerin Seviyelerini Görebilecekleri Bir Sayfa Olucak. Bu Sayfada Girdiği Sınavlar Bitirdiği Dersler Falan Listelenecek.
    Üyeler Arasındaki Sıralaması Falan.
    Daha Önce Girdiği Derslere Testlere Tekrar Bakıp Çözebilmeli kullanıcı ki Eğitim Böyle Olur Unuttuğumuz Yerlere Bakabılmelıyız.

NOT:Site İsmini nasıl birşey istediğimi anlatabilmek için verdim.

Düşündüğümüz Bu Tarz Bir Site Benimde İçinde Bulunduğum 3 Mekatronik Öğrencisinin Proje Ödevidir.
    Bana Bu Konuda Yardımcı Olmak İsteyenler volkansoyyigit@gmail.com E-Posta Adresimden İrtibata Geçerseniz Sevinirim.(msn Tanışmadan Sonra)
    Bu Siteyi Ücret Karşılığında 3 Kişi Yaptırmamız Mümkün Değil.
    Biz Takıldığımız Yerlerde Sorular Sorabileceğimiz Ve Bize Doğru Zamanda Doğru Şeyi Yapmamızı Tavsiye Eden Kişiler Tarzında Bir Yardım İstiyorum İrtibata Geçebilirsiniz Derken.

Şimdiden Teşşekürlerimi Sunuyorum.
    Umarım Bu Projeyi Tamamlar Yardım Edenlere De Belki Tanışma Olur Belki Evimize Davet Edebiliriz smile.gif ( Öğrenci Evi )
    Bu Şekilde Teşekkürlerimizi Sunarız.
    Haydi Bakalım Bu Sıralar Webmaster'lığa Soyunduk.Biz İstediğimizi Yapamasakta Elimizden Geleni Yapacağız.

HaYaL GüCü BiLGiDeN DaHa öNeMLiDiR ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Sonradan Okudum Da Bazı Cümleler Biraz Bozuk Olmuş.
    Ama Anlaşılıyo Bu Konuda Eleştirilmek İstemediğim İçin Bu Hatırlatmayı Yaptım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    ben bişi yapamam ama yardımım olcaksa hit alması için mesaj atıyorum.kolay gelsin size

Veni, vidi, vici
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kardeşim bu WorTest midir nedir site Hazır, zaten Varmı senin elinde bu siteden. Önce onu bi örensek, Php Den çakarım az bişey Yardımcı olacamda Hani bilmiyom sıfırdan Php bir site Kurmayımı amaçlıyorsunuz acaba.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Site Hazırmı Değilmi Bilmiyorum Ama Bizim İçin Önemli Olan Sitenin Ana Sayfası değil
    Üye Girişi Yaptıktan Sonra Kullanıcı Sayfası Önemli.
    O Kullanıcı Sayfasında Ders Ders konular Olucak Ve Derslerin Sonunda Testlerimiz Olucak Araştırma YAptım Ama Hazır Böyle Bİrşeye Rast Gelemedim Sanırım Kodlarla Oynanacak Yada BAştan YAzılacak.Ama bu TArz Hazır Birşeyler Bulunabilirse Ki ARaştırmalrım Sürüyor TAbiki Büyük Zahmetten Kurtulmuş Oluruz ki Sıfırdan Yapmak Oldukça Güç Olur.
    İlgi İçin Teşekkürler.HAzır Vardır Diyerekten HAzır Birşeyler Arayışı İçindeyim Şu An Arkadaşlarımla Ama Henüz Elimizde Sonuç Yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

niye affilite kodunu koydun peki ? http://www.wordtest.com/?aff=273

önceden bu tip konularda daha hassastı tbt , üyeler üzerinden kazanç !!!

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Alttaki Mesajı Düzenleyebiliyorum Üsttekini Düzenleyemiyorum.Siteme Yerleştirmistim Kopyada O Vardı Onu Kullandım.
    Ben Düzenleyemiyorum Yetkililer Düzenleyebilir.Yalnız Bundaki Amaç Reklam Değildi.Öyle Bir Kulanıcı Ekranı Oluşturmamız Lazım.
    İlgi İçin Teşekkürler Umarım Bulabilirim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ekle msn imi beraber yaparız
Toplam Hit: 2565 Toplam Mesaj: 8