Webpage Maker Yardım 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya 3 gündür web page makerle basit bir site yapmaya calısıyorum.Şimdi bu sayfalarımı hazırladım kaydettim aşşağıdaki gibi.Bir klasordede resimler var.Ama sonra nasıl bu sayfaları birbirlerine bağlıcam anlamadım.Biras yardım edin müridcanlar ya :I

@konu başlıklarının sorunlarınızı açıklayıcı olmasına özen gösteriniz. her sorun için farklı konu açmak yerine önceki konundan devam et
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hacı sen işin ta en başındasın.1 tane sayfadan diğer istediğin sayfalara geçiş yapmak istiyorsun.bunları bağlaman gerekecek.

en iyisi html videolarını indir ve yavaş yavaş kasmaya başla.önce html yi ögren.aslında ben hiç kasmadım bu text maker vsvs ... programlarla.

dediğimi yap ve html editor olarak da notepad++ ı kullan.ya da DW yi kullanabilirsin.

bir sayfayı diğer sayfaya bağlamak için biz "a" fonksiyonunu kullanırız.

bir örnek yaparsak ;

mesela anasayfada bulunan bağlantıları başka bir syfaya o da iletisim sayfası olsun buna bağlayalım.

anasayfa index.html olsun.bunu iyi bir code editoru ile acarsın ve istedigin yere gelerek

<a href="http://wwww.siteadi.com"> olarak bağlantıyı gerçekleştirirsin.

bunun uzerine mouse ile geldiğimizde hangi sayfaya bağlanacaksak bir acklama getirmek istiyorsan da;

<a title="iletisim sayfasi" href="iletisim.html" veya href=http://www.siteadi.com/iletisim.html seklinde yapabilirsin.

bunları dediğin program da sayfaları yaptıgında onları bu sekilde bağlamak istiyorsan kaynak kodlarının oldgu yere gelerek bu fonksiyonu kullanarak yapabilirsin :)

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

olm html öğrenmeden hiçbişey yapamazsın.

hadi bunda yardım etsek bi sonraki aşamada takılacaksın.

sen beni dinle vazgeç şimdilik bu site işlerinden önce html öğren

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

frontpage kullan daha olay

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    http://mutasyon.net/dersler.asp oku. ne sen uğraş ne ben uğraşayım

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Bu web page maker nasıl bişey ya aslında güzel

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

web page amker gerçekten çok güzel bi program sayfaları nasıl bağlicağına gelince mesela bi menü ekliceksin menüdeki resme sağ tıklayıp özellikler diceksin orda vardır bi kurcala kullanmayalı baya oldu bide o resim deki dosyalar web page makerın özel dosyaları o dosyaları htm olarak kaydetmelisin bunun için web page makerda dosya menüsüne bak

Toplam Hit: 1687 Toplam Mesaj: 7