Websitenin Ortasında Reklam/Duyuru Yerleştirme
-
-
Hiç yapma derim çünkü bu tarz reklam ve duyurular sağlam küfür ettiriyor.
-
abi yapmam lazım, dükkanın dijital menüsünde yeni ürünleri duyurmak için kullanacağım bunu ara ara.. başlığa reklam yazdım ama düşündüğün gibi değil onlara bende sövüyorum :)
-
site altyapı ney wpmi
-
Görsel açılmıyor
-
index sayfasina bir div koy icin h1 ve bir p at.
h1' e basligini ve p'ye textini yaz css de positionu absuloute colorunu, backgroundunu falan filan ver sonra ortala. Bu kadar.
verdigin link acilmiyor görmeden ilk aklima gelen css ile yapabilecegin yöntemi yazdim.
Kanakan tarafından 13/May/23 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
aptal upload siteleri işte patlamış günü yarılamadan.. yeniledim linki arkadaşlar
-
Hangi scripti kullanıyorsun? Wordpress ise pop-up eklentileriyle bunu yapabilirsin. PHP popup, javascript popup vs şeklinde aratıp daha detaylı sonuç elde edersin
-
JpnTr bunu yazdı
Hangi scripti kullanıyorsun? Wordpress ise pop-up eklentileriyle bunu yapabilirsin. PHP popup, javascript popup vs şeklinde aratıp daha detaylı sonuç elde edersin
kurcaladım büyük ölçüde çözdüm dediğin gibi.. ama 3 sorunum kaldı çünkü css dosyası bende değil :) beyin bedava
- resmin etrafında çerçeve vs olmasın
- şuan resmin dışına tıklandığında kapanıyor pencere okey ama resmin kendisine tıklanınca da kapansın istiyorum. nereye tıklanırsa tıklansın kapansın
- şuan yatayda ortalı ama dikeyde ortalayamadım
ByTechno tarafından 13/May/23 22:19 tarihinde düzenlenmiştir