Websitesi İçin Destek(Ücretiyle)
-
Merhaba;
Elektronik devre tasarımı,proje geliştirme ve pcb tasarım ile alakalı bir websitesi yapmamız gerekiyor.Daha dogrusu tek sayfa html yada wordpress gibi bir blog kurmamızda yeterli.Domain ve hostingimiz var.Fakat tek sıkıntımız hit arttırmak ve arama motorlarında üst sıralara cıkmak.Bu konu için yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?.Var ise ücretini tek seferde olmasada taksit taksit ödeyebiliriz.Eğer ödemede arkadaş sıkıntı yaşarsa desteğini çekebilir yada siteyi kapatabiliriz.Başka bir önerisi yada fikri olan varmı?.Teşekkürler.
-
P.M gönderdim hocam.
-
seo optimizasyon yapılır itinayla satılır :D ULAŞ BANA
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
seo optimizasyon yapılır itinayla satılır :D ULAŞ BANA
-----------------------------sen seo konusunda ne biliyorsun hacı
kendi siten bile blogspot,insanları mağdur etmeyin
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------sen seonun ne oldugunu biliyomusun blogspot sitesi olanlar seo bilmiyomu :D dayi Allah aşkına bir sktr git ya :D
-----------------------------küfür etmekle adam mı oluyosun lan velet?
12 yaşında falanmısın ?
-
2 seo makalesi okuyan seocuyum diye geçiniyo R10 dahil piyasada seocu arkadaslar cogaldı.cok kez karsılastıgım bişi adam önce parayla seo konusunda destek alıo sitesini biyerlere getirio sonra o siteyi referans gösterip seocuyum die para kazanmaya calısıo
seo sadece backlink ve bilmem-konusu.html den ibaret deildir
oyüzden destek alıcagınız kişiyi iyi seçin
-
en iyisi ihale yapılsın. ama en basında seo sınavı yapılsın :)
-
C_e_z_a nickli arkadaşla calısmaya karar verdik simdilik.Benim yüzlerce lira verecek param yok.daha kazancım yok cünkü.Ben bu işten kazandıgım sürece yardımcı olan arkadaşada kazandırırım.Amacım sadece aramalarda çıkmak ve hit kazanmak okadar.Tartışmakta yakışmıyor kimseye.Herkes kendi çapında belirli bir seviyede uzman olabilir.
-
yardım için ulaş ilerigel.com
-
Ayni sorun bizdede var şirkete web sitesi yaptırdık ama hit yok yardimci olacak varsa bi zahmet bana ulaşsın
ücret vs konuşalım