Webtrhost Adlı Şirketten Host Alanlar Dikkat (!)
-
Aşk doktoru olarak tanınan ünlü yazar Mehmet Çoşkundeniz’in 15 bin üyesi, bulunan askdoktoru.net adlı internet sitesi, sitenin bulunduğu host şirketi tarafindan dolandırıldı.
Bir yıllık host parasını peşin veren ve hiç bir şekilde sorun olmayacagı hakkında söz alan Aşk doktoru paramın gittiğine değil insanlarin madur kalmasina üzüldüm dedi.
Ne demişler ev alma host al :)
-
Ne olduğu belli olmayan birsürü hosting şirketi var , ne gider onlardan alır.. Alırsa olacağı bu. Bende denizweb denizhosting diye bir adamın dolandırdığı arasındaydım 2 sene önce , ama fazlasıyla ödedi eleman savcılığa gitti şikayet ettim bankaya hem benden aldığı parayı geri çekti bankam. Hem illegal para çekmekten savcılık oldu. Uğraşın cnm sizde sizinle uğraşanla
-
DecaMeroN aynen bu deniz hostun dolandırıcı olduğu zaten çok belliydi. nasıl düştün tuzağa hayret
-
ortalık şerefsiz kaynıyor :S
-
hacı denizweb kadar hıyar bi sistemi olan site yok
benim domain ordaydı.. bi ns yönlendirirdim herkezin kisi 3 dakka için aktif olurken benim kisi 1 haftada zor olurbi
diğer sitelerde şifremi unuttum derdim.. anında gelirken orda 1 ayda gelirdi ne çektim en sonunda uzatmadım domaini :D
diyarhost.com.tr sakın ordan bişey almayın arkadaşla 140 milyona dedicated aldık :D
götümüzde patladı :D