folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Webtrhost Adlı Şirketten Host Alanlar Dikkat (!)

Webtrhost Adlı Şirketten Host Alanlar Dikkat (!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOZO
    BOZO's avatar
    Erkek

Aşk doktoru olarak tanınan ünlü yazar Mehmet Çoşkundeniz’in 15 bin üyesi, bulunan askdoktoru.net adlı internet sitesi, sitenin bulunduğu host şirketi tarafindan dolandırıldı.

Bir yıllık host parasını peşin veren ve hiç bir şekilde sorun olmayacagı hakkında söz alan Aşk doktoru paramın gittiğine değil insanlarin madur kalmasina üzüldüm dedi.

Ne demişler ev alma host al :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Ne olduğu belli olmayan birsürü hosting şirketi var , ne gider onlardan alır.. Alırsa olacağı bu. Bende denizweb denizhosting diye bir adamın dolandırdığı arasındaydım 2 sene önce , ama fazlasıyla ödedi eleman savcılığa gitti şikayet ettim bankaya hem benden aldığı parayı geri çekti bankam. Hem illegal para çekmekten savcılık oldu. Uğraşın cnm sizde sizinle uğraşanla

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThaLeS
    ThaLeS's avatar
    Erkek
    DecaMeroN aynen bu deniz hostun dolandırıcı olduğu zaten çok belliydi. nasıl düştün tuzağa hayret

ThaLeS "Die Größe Hæpflung"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahripatci
    tahripatci's avatar
    Erkek
    ortalık şerefsiz kaynıyor :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hacı denizweb kadar hıyar bi sistemi olan site yok

benim domain ordaydı.. bi ns yönlendirirdim herkezin kisi 3 dakka için aktif olurken benim kisi 1 haftada zor olurbi

diğer sitelerde şifremi unuttum derdim.. anında gelirken orda 1 ayda gelirdi ne çektim en sonunda uzatmadım domaini :D

diyarhost.com.tr sakın ordan bişey almayın arkadaşla 140 milyona dedicated aldık :D

götümüzde patladı :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 1830 Toplam Mesaj: 5