folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.com Programları®
linefolder Webwiz 7.9 Forum Script Definition?

Webwiz 7.9 Forum Script Definition?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

webwiz forum için hazırlanmış bir Script definition var mı arkadaşlar?

şimdiden saolun!

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

ben ve antik webwizin 7.91 ve alt sürümlerinde editleme olayını otomatik yapmak için hazırlamıştık, ilk önce kullanacağın sitenin forumuna bakacaksın mesela en eski mesajın id numarası 2400'den başlıyo bunu anıltı yap dediğin zaman görebilirsin, son mesaj ise 3000 exceli açacaksın birinci hucreye 2400 yazacaksın ikinciyede 2401 yazacaksın son o iki hücreyi seçip köşesinden tutup 3000  olana kadar çekeceksin sonrada onu kopyalayıp bir text dosyasına atacaksın ve o text dosyasını denyoya yükliyeceksin...

editleme olayında kullanacaksan ilk başta kendi mesajını editle sonrada mesajın id numarası bölümüne %rndcustomstring1% değerini girdiğin zaman otomatikmen derlemeye başlar...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    teşekkür ederim,şu anda diğer webwiz açığından dolayı 3 gün kapattılar,açıldığın da deniyecem

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 2468 Toplam Mesaj: 3