WEP Korumali Wireless Modem Sifre Kirma Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ctfrqy
    ctfrqy's avatar
    Erkek

muridler ramazaniniz mubarek olsun. oncelikle forumda arastirdim ettim bircok yol backtracke cikiyor. kurdum calistirdim ama istasyon bulamadi. backtrack disinda cozum ariyorum. ayrica 3 kurus ver abone ol diyen illaki olacaktir. zaten komsuyla anlasmali kullaniyoruz ama modem komsuda ve 3-4 dakikada bi baglantim gidiyor. baglantiyi kesip tekrar baglanmadan nete baglanamiyorum. etrafimda 50 tane ag var birinden birine baglanip iskenceden kurtulmak istiyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

aircrack destekli slitaz ile halledebilirsin. ayrıca en fazla 40mb.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Eger wep ise hic uğraşma xioapan la 5 dakkada kirarsin

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

hocam komşuyla zaten ortaklaşa kullanıyosan daha iyi çeken wirelessin sahibine para ver tabi bulabilirsen ama bence az çok tahmin edebilirsin kimin olduğunu. boşver diyosan xiaopanı flash diske kuruyosun, açıyosun flashtan minidwep gibi bişey vardı wpa2 lerin reaverle kırıldığı uygulama, onu açığ sol tarafından wep i seçiyosun, scan diyip wep li olan modemin adına tıklayıp sağ taraftaki lanch butonuna tıklıyosun, kendi kendine kırıyo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ctfrqy
    ctfrqy's avatar
    Erkek

eyvallah herkese muridler xopianla bi denemistim ama hata vermisti tekrardan ugrasiyim bakalim.

Toplam Hit: 2036 Toplam Mesaj: 5