folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Wep Sifresi Çözerken Bi Sorunla Karşılaştım

Wep Sifresi Çözerken Bi Sorunla Karşılaştım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Packetleri kaydediyorum ivs ler ile pwr 4 auth opem ch 1 enc wep packet gömderiyorum fakedeaucht(-1) atagı ile sending au... Au... Succeful :-) aid 1 dio ama aireplay -4 ... Komutunu verdimde bekleyip y dıcem yer gelmiyo ve kullanıcı yok benim dısında ivs de yoj ve paket ler hep kayboluyo lost atheros wiriles kulanıyorum

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    hımm.hoca biraz daha açıklayıcı bir şekilde anlatsan:/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    Linux makina kullan.Daha seri olur.Sorunla karşılaşmazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Bactrackda yaphyorum sorun heralde gònderdim paketler i geri alamam lost kısmı hep artıyo ama 100% inject yapabiliyorum resim knymak isterdim tel den giriyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

aireplay-ng --fakeauth -a KurBan -h kendin örn:eth1

aireplay-ng --deauth 1000 -e KurBan_isim -a KurBan mac -c Kendin örn:eth1 gibi...

ha ayrıca o sırada o ağa bağlanan biri yoksa ve sen onu taklit etmiyosan nasıl araya gircen o fake şeysi için o sırada bağlanmaya çalışan dahi olsa macchanger gibi şeylerlen mac değiştir airodump-ng de görünür kim var kim yok ama bu tip saldırılar için neden wireless adaptörü dediğimin anahtarı burda..

çünkü wireless adaptörüyle paket toplarken diğer wireless kartıyla abuk sallamasyon şifreler girip modemi meşgul ediyore :D ahahha  bu mantıkla gayetde jızlı bak hızlı değil dikkatini çekerim jizli yani jet hızıylan demek oluyo bu :|

edit: airodump-ng topluo paketleri  sen merak etme aireplay-ng hızlandırıyo yani o illa ki toplar hiç bişey yapmasan bile ama geç olur o ayrı yani iki dakikada kırcak diye bişey yok firmware yükselten modem firmaları var sanırım önlem alıyolar ben bunu keşfettim :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Modermde kullanıcı yok ben injet oluyorum komutlarda sorun yok ama hep packet kayboluyo 1.5 saat boyunca hem fakedeaucht atagı onla birlikde diyerini yapsamda 0 ivs oluyore

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Modermde kullanıcı yok ben injet oluyorum komutlarda sorun yok ama hep packet kayboluyo 1.5 saat boyunca hem fakedeaucht atagı onla birlikde diyerini yapsamda 0 ivs oluyore

o  zaman ya çok uzaksın yada wireless kartında bidandiklik var :| backtrackte atheros driverları vardı aslında.. peki modeme bağlanmaya çalışınca böyleçat diye mi şifre soruyo yoksa aheste aheste mi davranıyo yani birazbekleyip sonra mı soruyo bence  uzak sana o modem çünkü üç beş komut var yanlış yapıcağını sanmam ama geç paket topluyosun modem uzak bide ara ara kontrol et kullanıcı bağlı olduğunda dene bide bazen bu tip cinslikler oluyo :| 

belki başka biri daha çok aydınlatır uplayım bakalım..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:

Mx0TBT bunu yazdı:

o  zaman ya çok uzaksın yada wireless kartında bidandiklik var :| backtrackte atheros driverları vardı aslında.. peki modeme bağlanmaya çalışınca böyleçat diye mi şifre soruyo yoksa aheste aheste mi davranıyo yani birazbekleyip sonra mı soruyo bence  uzak sana o modem çünkü üç beş komut var yanlış yapıcağını sanmam ama geç paket topluyosun modem uzak bide ara ara kontrol et kullanıcı bağlı olduğunda dene bide bazen bu tip cinslikler oluyo :| 

belki başka biri daha çok aydınlatır uplayım bakalım..

cat die geliyo bu seferde -4 atagı yapıyorum y dicen yeq geliyo bi süre sonra bilmem bise dio kesiliyo peki aynı kartla hem dinleyip hem baglantı kura bilirmiyük 2 olarak ben packet tnplamada bıraksam adam girsin cıksın onla ivs toplarım heralde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Bide normal toplarken en allta not assacoit mi ne dio moderm mac göstermiyo baglı kulanıcı oluyo isim olarak 50 tane isim oluyo ttnet wifi burgerking atakan... Bu ne oluyo buna baglana bilirmiyiz mac ı bikmesekte

Toplam Hit: 11823 Toplam Mesaj: 9