Wep Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alican45
    alican45's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben  bundan 9 ay önce bi  arkadaşıma aldırmıştım  hostu alan kişide sayfalarıda hazırlayacaktı ama halen  bir şey yok  şimdide sitenin  şifrelerini  isteyince kafadan bir şeyler salladı  bu  yanlış  şifre deyince de daşka bir şifre verdi bana sayfaları göndermek için cute ftp kullanmam mı gerekli bide site adı  sanırım kullanıcı  adı  oluyor peki buradaki ''sunucu  sağlayıcıya'' ne yazmam gerekli.

forumlarda araştırdım  ama bu  konuyla ilgili bir açıklama bulamadım  bu konuyla ilgili açıklama yaparsananız sevinirim  hemde benim gibi  bu  işe meraklı  kişileride bilgilenirmiş olursunuz

şimdiden  teşekkürler hepinize...

saygılar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alican45
    alican45's avatar
    Erkek

yokmu  bu  konuda bi  bilgisi  olan bakan çok  ama  cevap  veren  yok   cevabını  başka forumlarda arayayım o zaman  1 haftada  cevap  gelmedi cevabını  bulursam  sizede öğretirim  nasıl olsa bilen  yok 

bilgi  paylasıldıkça büyür...........

saygılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

bir ftp programi indir yada internet explorerin

adres kismina ftp.domain.com

kullanici adini ve sifreni yaz.kullanici adi ve sifren dogru ise sitene baglanabilirsin

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
Toplam Hit: 1276 Toplam Mesaj: 3