folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Weplada(Waxxi) Maphack(Warcraft 3)

Weplada(Waxxi) Maphack(Warcraft 3)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Bu gördüğümüz program size herhangi bir mapte haritanın görünmeyen yerlerini görmenizi sağlıycaktır hemen fonksiyonlarını ve nasıl kullancağımızı inceliyelim

Öncelikle www.securegamers.com/shadowfrench isimli siteden 1.20e versiyonunu indirip 1.20c yi seçiyoruz/trade ve hp view olup en son 1.20c yi destekliyen versiyon

ve herhangi bi mapde istediimiz zaman on a basıp açıyoruz (dotada ah yazıldıktan sonra açarsanız daha iyi olur)

Gelelim teker teker buttonların ne işe yaradıının incelenmesine

//gelecekte gelicek olan sorular a edit ihtimali için alttaki posttan yazıcam

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Mainmap kısmı

Fog of war(karanlığı kaldıran kısım)||

Remove derseniz tüm harita açılır(Bazı korumalı maplerde scriptlere takıldıı için kullanmıyorum dota için geçerli deildir)

Players:sadece kullanıcılar çevresindeki karanlıı kaldırır

inverse:Adı üstünde karanlık la aydınlık yer değiştirir:D 

fog:karanlık durur ünitleri görürsünüz 

--------------------------------------------------

View Skills :Karşı oyuncunun üstüne tıkladıınızda hangi skillere verdinii görebilirsinz

Reveal inv:herhangi bi inv unit i normal görürsünz fakat tıklıyamassınız

Reveal illusion:ilizyonları mavi renkle gösterir 

_______________________________________________________________________________________________

Minimap kısmı

Fog of war||

Remove derseniz tüm harita açılır(Soldaki minimap adı üstünde)

Players(Sadece oyuncuların renklerini görürsünüz)

_________________________________________________________________________________________________

Health Bars

Alt a basılı tutar sizin yerinize güzel olan özelliği ise sadece enemy yada ally ayrımı yapmasıdır

_____________________________________________________________________________________________

Trade Amount

Dota gibi Trade in ve pump ın izin verilmedii haritalarda takım arkadaşlarınıza gold atmanızı sağlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

düzgün oynasana hoca ne böle mh falan :|

bi ara bende oynuyodum dota falan mh kullananlara ana bacı kayıyoduk. oyunun bütün zevki kaçıodu. pusu kuramıoduk. rush yapamıoduk. 

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    ???? çok pardon ama istediğim gibi oynarım sana ne :d mh sız oyun istiyosan garenaya git ondada mh ı açıklıcam birazdan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Alpn bunu yazdı:
    -----------------------------
    ???? çok pardon ama istediğim gibi oynarım sana ne :d mh sız oyun istiyosan garenaya git ondada mh ı açıklıcam birazdan
    -----------------------------

ne demek sanane ? senin gibiler yüzünden bıraktım oynamayı artık oynamıyorum bu arada.  oyunumda kullananların analarına sövmekten sıkıldım bu küfür bana yakışmıyo dedim oyunu bıraktım :)

he dersin ki benim ailevi meselem tamam beni bağlamaz :)

zaten bağlamıoda ben adam gibi yazdım yazacamı ters cevap veren sensin :) neyse takıl hoca sen :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Bıraktıın iyi olmuş:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

yahu multiplayer oynanan oyunu hile ile oynamanın nesini savunuyosun ki sen? adamın yerine koysana kendini? oyunlarda sana ana bacı sövmeleri hoşuna mı gidiyor? hayır onu geçtim bir de artist bi tavırla konuşuyosun yok hilesiz oyun istoysan şuraya git falan filan diye!!! sizin gibi tipler yüzünden zamanında cs ortamları da bozuldu zaten. git singleplayer oyunlarda ne hile yapmak istiyosan yap ama multiplayer oynarken biraz düşün, eğer hala hile yapmaya kararlı olursan psikoloğa falan görün vardır bi ezikliğin önceden kalan.

Metallica Rules
Toplam Hit: 4284 Toplam Mesaj: 7