folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder WEP‘Le Şifrelenen Ağın Kırılması Çok Uzun Sürüyor

WEP‘Le Şifrelenen Ağın Kırılması Çok Uzun Sürüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Arkadaşlar üniversitenin bir ağı var fakat wep ile şifrelenmiş ağ çok iyi 4 kademe çekiyor felan neyse bunu ubuntu da backtrackin araçları var hani aircrack vs. gibi onunla yaklaşık 3 saattir data gönderiyor fakat data sayısı çok az hani data sayısı şuan : 64 tane data göndermiş
    ekran görüntüsü :

not:telefonla çekildi kusura bakmayın diğer pc den giremiyorum çünkü

kırmaya çalıştıgımda IVs (66) diyor sonraki 5000 de tekrar deneyin diyor hocalar bu 5000 i bulmam benim yıllar sürer

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

cd den veya usb den kullanıyorsan, harddiske kur daha hızlı çalışır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

kusura bakmayın başlık ters olmuş , harddiskten çalışıyor hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

airreplay ile arp request replay yaparak trafik olusturmayı deneyebilirsin.tam çıkıyordum link bakamıyorum ama aircrack in sitesinde falan olması lazım airreplay-ng kullanımı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

3 saatte 64 data ise bilgisayarın 10 gün boyu 7/24 bu işlemi yapsın o zaman 5000 oluyor :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Aireplay ile data gönderticeksin, yoksa kullanılmayan ağı kırman her türlü çok uzun sürer

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

aireplay-ng ile fake auth kurup arp injection yaparsan daha hızlı data çekersin.

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

aireplay ile kendim trafik oluşturamıyorum nedense ya.

Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 8