Western Digital Harici Harddisk 500 GB (Alınık)
-

WDBAAA5000ASL-EESN
Kodlu Üründen 4 Adet Lazımdı Satan Yada Temin Edebilicek Varsa Msjla İletişime Geçsin Fiyat Görüşülür.
-
2 tane var ne fiyat veriyorsun
wd my passport
-
4 Adet Lazım Ve Acil.
-
Sen Ne İstiyorsun ?
-
http://tanbul.com/p/Western-Digital-My-Passport-Essential-2-5-500GB-Gri-Tasinabilir-Disk--61203.aspx
bu senin istedigin sanirim hocam :)
-
ASL Hoca O ABL Lazım Bana Tübitakta Kullanılcak Ürün Oldugu İçin Farklı Veremiyorum :/
-
Kargo bana ait olmak kaydı ile tanesini 225 TL sayarım sırf sana oluru ha :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------115e Buldum Kazıklıycak Başka Enayi Bul.
-
HeyQirs bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------115e Buldum Kazıklıycak Başka Enayi Bul.
-----------------------------Ben ticaret yapdığım insanları enayi olarak görmem sen kendini enayi gözüyle görürsen bilemem ayrıca bulduysan ürünleri konuya ürün bulunmuştur de bu işle uğraşan insanları ve bu sistemi meşgul etme,
-
nette baktım.ortalama 175 ila 225 arasında.kararımı veriyorum heyqirs sen haksızsın....sana laflar hazırladım..gerçi robinson da arkadaş kıyağı aldatmacasını kullanarak hafiften dürtüklemek istemiş ya neyse..
-
hereisnopeace bunu yazdı:
nette baktım.ortalama 175 ila 225 arasında.kararımı veriyorum heyqirs sen haksızsın....sana laflar hazırladım..gerçi robinson da arkadaş kıyağı aldatmacasını kullanarak hafiften dürtüklemek istemiş ya neyse..
-----------------------------Hoca Westernin Kendisinden Aldım 115e Ogün İçin Acildi Ertesi Gün Buldum Zaten.. Kendim İçinde degildi Tübitak MAMda Kullanılmak İçindi Nihayetinde 115e Buldum Haksız Oldugumu Düşünüyorsan Sorun yok Kişisel Görüş.