Western Union Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

mrb arkadaslar.

bir yabancı ile western union sayesinde alışveriş yapıcam fakat güvenemediğim bir nokta var burda sorayım elbet wu hakkında iyi bilen birisi yardımcı olabilir diye düşündüm.

satıcı ödemeyi yapmamı ve mtcn numarasını ürün elime geçmeden vermememi istedi
    bu teklif baya cazip fakat aklımda soru isaretleri olustu. simdi ben bu mtcn yi vermeden adam alıcı ve gonderici ad soyadlarını kullanarak kontrol yapıcak (wu ingilizce sitesinde) fakat benim bildigim kadarıyla gönderdiğim miktarın gözükmemesi lazım neyine guvenerek boyle birseye kalkısıyor
    ve 2. bir sorum ise wu daki bir açık veya bankadaki tanıdık sayesinde mtcn no olmadan parayı alabilirmi
    demek istedigim 200$ die 20$ yollasam bu adamın normal sartlarda kontrol ederken miktarı gorememesi lazım neyine guveniyorda boyle bir alısverise giriyor

bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim benim icin biraz acil bi durum tskler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yurt dışından biri Western Union ile para yolladında türkiye de bu parayı çekebilmek için ebenin kine kadar tüm bilgileri istiyorlar.

fakat yurt dışında böyle değil , almanyada ve norveçteki arkaadşlar  sadece kimlikleri ile gidip 2dk da parayı alabildiklerini söylediler.

ben parayı burda 30 dk da çekebildim , fransız bir kadın bankada herkeze bağırdı ve haklıydı parasını verirken çok sorun çıkarttılar 

kısaca , yurt dışında sadece kendi kimlik bilgileri ile çekenler var hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

hm bende oyle dusunmustum ama yinede kesin bir sonuca varmak istiyorum

alısveris yapıcagım yabancı arkadas kamerunlu ve acıkcası kamerunlular pek bir guven vermiyor insana

ogrenmek istedigim nokta MTCN olmadan parayı cekebilirmi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

burda buldum arkadaslar cevabımı

MTCN NO OLMADAN PARA CEKILEBILIYORMUS

http://resources.alibaba.com/article/223489/Western_Union_Scam.htm

"With few exceptions, Money Transfer Control Numbers (MTCNs) are not required to pick up money. If someone tells you differently, check with Western Union directly."

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Kamerunlu mu?Bence sakın gönderme parayı,dolandırılma ihtimalin çok yüksek.

Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 5