Whatsapp Bağlanma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smnz
    smnz's avatar
    Erkek

whatsapp lg g2 telefona kurdum

açtıktan sonra telefon numarasını girdim sonra kullanıcı adını girdim

başlatılıyor dedikten 3 4 dakika sonra BAĞLANAMIYOR. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİN. yazıyor bu hatayı neden veriyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

sistem güncellemeden önce gm discovery de line da aynı hatayı veriyordu. güncellemeden sonra düzeldi.

ek olarak: operatörun kendi ineterneti değilde wifi ile tekrar bağlanmayı dene hocam.

ayrıca o numara ile birçok cihazda kurulum denemesi yaptıysan o hataı verme olasılığı yüksektir.

alternatifleri dene düzelir mutlaka.

mesela cihazı kapatıp açmayı dene clean master ile uygulama ve kalıntılarını kaldırıp tekrar kurmayı dene.

zalimadam tarafından 19/Nis/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smnz
    smnz's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

sistem güncellemeden önce gm discovery de line da aynı hatayı veriyordu. güncellemeden sonra düzeldi.

ek olarak: operatörun kendi ineterneti değilde wifi ile tekrar bağlanmayı dene hocam.

ayrıca o numara ile birçok cihazda kurulum denemesi yaptıysan o hataı verme olasılığı yüksektir.

alternatifleri dene düzelir mutlaka.

mesela cihazı kapatıp açmayı dene clean master ile uygulama ve kalıntılarını kaldırıp tekrar kurmayı dene.

hocam wifi ile bağlanıyorum zaten ve bu numarayı hiçbir cihazda denemedim clean masterle temizledim yine aynı durum hatta tekrar fabrika ayarlarına döndüm yeniden

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstat aynı sorun bende de vardı tahribata girince sürekli ip değişti diye hata veriyordu sorunu şu şekilde çözdüm kablosuz ağlara mobil ağlara girdim ordan erişim noktalarından telefonun değilde mobil şebekenin gönderdiği erişim ayarlarını seçtim sorun kalktı. Whatshapp girince internet bağlantınızı kontrol edin gibi hatalar veriyordu.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1232 Toplam Mesaj: 4