Whatsapp Durum Ayarları Hakkında
-
Merhaba müridler.16 pro max kullanıcıyısım,whatsapp içerisinden tüm ayarları yapmama rağmen duruma bir resim eklediğimde 240 p kalitesinde yüklüyor.Varmıdır bunun bir ilmi irfanı
-
ayarlar-- depolama veriler-- medya kalitesi sekmesinde yükleme kalitesi var hocam orda standarttaysa hd kalitesine al belki düzelir
-
Khan23 bunu yazdı
ayarlar-- depolama veriler-- medya kalitesi sekmesinde yükleme kalitesi var hocam orda standarttaysa hd kalitesine al belki düzelir
Medya yükleme kalitelerinin ikiside HD durumda seçili hocam.
-
DjBlueMaN bunu yazdıKhan23 bunu yazdı
biraz bakındım çoğu kişi şikayetçi galiba wp görüntüyü sıkıştırarak yüklüyor. bi öneri daha var göndereceğin resmi-videoyu kendine mesaj olarak hd kalitesinde at sonra o mesaj ilet diyerek wp durumda paylaşabilirsin.
https://porty.tech/tr/blog/whatsapp-durum-video-kalitesi-dusuyor-sorununun-cozumu
-
Khan23 bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdıKhan23 bunu yazdı
biraz bakındım çoğu kişi şikayetçi galiba wp görüntüyü sıkıştırarak yüklüyor. bi öneri daha var göndereceğin resmi-videoyu kendine mesaj olarak hd kalitesinde at sonra o mesaj ilet diyerek wp durumda paylaşabilirsin.
https://porty.tech/tr/blog/whatsapp-durum-video-kalitesi-dusuyor-sorununun-cozumu
Bende böyle bir yöntem buldum hocam,fakat bu defa gönderilere müzik veya etiket yaptırmıyor :(
-
emoji yada durum filan ekliyor musun ? yoksa direk fotografimi paylasiyorsun? foto uzerine emoji konum yazi gibi seyler bozar cunku
-
hocam resme müzik ekleyince wp onu videoya dönüştürdüğü için çamur gibi oluyor ben instagramda resme müzik ekleyip tlfn indirip öyle paylaşıyorum
-
costantin bunu yazdı
hocam resme müzik ekleyince wp onu videoya dönüştürdüğü için çamur gibi oluyor ben instagramda resme müzik ekleyip tlfn indirip öyle paylaşıyorum
Bunu yazmaya gelmiştim müzik ekleyince iş bozuluyor