Whatsapp Grup Sorunu.
-
Selam gençlik bir konuda size danışmak istedim. Ben arkadaşımın iphone 12 pro max telefonu kendi kendine whatsapp grubu açıyor ve rehberden rast gele kişileri ekliyor ve başka bir eylem yapmıyor. Telefonu sıfırladı tüm whatsapp verilerini sildi ayarlardan bağlı hiç bir cihaz gözükmüyor böyle bir şeye denk geleniniz oldumu?
-
whatsapp web kullandıysa bir eklenti saçmalamış olabilir.
iphone da böyle birşey olması pek mümkün değil gibi. kestirme bile çalıştırsa whatsappa erişimi kısıtlı olur.
-
zalimadam bunu yazdı
whatsapp web kullandıysa bir eklenti saçmalamış olabilir.
iphone da böyle birşey olması pek mümkün değil gibi. kestirme bile çalıştırsa whatsappa erişimi kısıtlı olur.
Bende aynısını düşünüyorum telefonun yapması mümkün görünmüyor. Ama gel gelelim whatsapp web açık oturumda yok . Sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyor.
-
ilk defamı oldu arada mı oluyor.
bu arada whatsapp web çok sorunu çalışıyor. bi ara güncellediler düzen tutmadı bir daha. telefondan sildiğin mesajı wbten açınca o mesajlar geri geliyordu. birkaç defa denk geldim sinir bozucu durum.
-
zalimadam bunu yazdı
ilk defamı oldu arada mı oluyor.
bu arada whatsapp web çok sorunu çalışıyor. bi ara güncellediler düzen tutmadı bir daha. telefondan sildiğin mesajı wbten açınca o mesajlar geri geliyordu. birkaç defa denk geldim sinir bozucu durum.
İlk değil dört defa oldu yardım merkezinden iletişimde sağladık hiç bir sorun çıkmadı.
-
gizlilik ayarlarından guruplar bölümünden gurup eklemeyi kişilerim yapsın.
birisi onu yönetici olarak guruba alıyor olabilir. kişilerim olmazsa şunlar hariç kişilerimden tüm kişileri seçsin. rehberindeki kimse guruba alamaz yönetici olarak.
bi sorar mısın guruplar bölümünde hangisi işaretli ?
edit: iki faktörlü kimlik doğrulamayı aktif etsin ayrıca.
zalimadam tarafından 01/Haz/24 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
gizlilik ayarlarından guruplar bölümünden gurup eklemeyi kişilerim yapsın.
birisi onu yönetici olarak guruba alıyor olabilir. kişilerim olmazsa şunlar hariç kişilerimden tüm kişileri seçsin. rehberindeki kimse guruba alamaz yönetici olarak.
bi sorar mısın guruplar bölümünde hangisi işaretli ?
edit: iki faktörlü kimlik doğrulamayı aktif etsin ayrıca.
İki faktör açık tüm güvenlik önemleri alınmış vaziyette bu önerdiğin şeyi ileteyim arkadaşa. İlgi alakan için çok teşekkürler.
Edit:
zeg392 tarafından 01/Haz/24 13:12 tarihinde düzenlenmiştir