Whatsapp Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

Arkadaşlar aşağıdaki resimlerdeki gibi WhatsApp nasıl ömür boyu oluyor ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kurcalama hocam sana kıyak geçmiş işte.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Appstore da ara ara bedava oluyor whatsapp, bende de ömür boyu diyor mesela şuan.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

bende böyle değil, adamlar nasıl yapmış diye sordum hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

hocam dedim işte appstore da ara ara bedava oluyor whatsapp. Sen bedava iken indidirsen satın almış gibi hesabına ekleniyor ömür boyu kullanıyorsun.

Ben 2 yıldır bedava kullanıyorum, bakalım ömür boyu mu sürecek görücez :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

2 yıldır ios kullanıyorum ilk ve son kez whatsapp a para verdim 1 dolar, 1 hafta sonra bedava olduydu :) :) o günden beri kullanıyorum işte o ekrandada ömür boyu yazıyo, telefon numaram değişmediği sürece :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Sadece paralı indirenlerde yazıyodu diye biliyorum ama bi duyum gözümle görmedim

Bir var,Bir yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bende de ömür boyu yazıyor. Ücretiyle alan herkeste ömür boyu yazıyor heralde. Senelik de olsa 1 dolar birşey değil

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

telefon numarası değişsede farketmez. appstore kimliğin ile bedava indirdiysen eğer hangi numarayı eklersen ekle whatsapp bedavadır. 

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

2 yıldır kullanıyorum hiçte ücret ödemedim :D 

ne diyon?
Toplam Hit: 2192 Toplam Mesaj: 10