Whatsapp İle İlgili İlginç Sorun.
-
Muritler şöyle bir şey yaşadım bugün.
Annemin telefonu var Samsung Galaxy Gio. Ondan annemin hattını çıkardım sdkartını da çıkardım. Kendi hattım ve SD kartımı taktım.
Sonra marketten Whatsapp kurdum, numaramı girdim onay kodu gönderiyor siz görmüyorsunuz tabi. Onayladı ve girdim.
Yaklaşık 10 saat kullandım ve gio'dan söküp kendi telefonuma hattımı ve sdkartımı taktım.
Normalde hattı annemin telefonundan çıkardığımda, annemin yani bir başka hattı taktığımda whatsapp'ın çalışmaması gerek değil mi?
Annemin hattı ile bi girdim whatsappım açık :D içerisindeki arkadaşlara mesaj gönderdim ve aldım. Her türlü erişilebiliyor.
Daha sonra uygulamalar kısmından whatsapp'ın önbelleğini sildim ve tekrar açtım numara istedi. Numaramı girdim e haliyle whatsapp kodu alamadığı için girmedi.
Eğer birinin telefonunda kendi whatsapp hesabınızı kullanacaksanız, kullandıktan sonra önbelleği sil diyerek telefonu arkadaşınıza geri verin.
Yoksa tüm foyanız, dedikodularınız ortaya çıkabilir :) Güvenlik zaafımıdır, değil midir bilmiyorum.
-
iphoneda da simkartı çıkarsan bile whatsappde herşeye ulaşıyorsun.
-
nolanded bunu yazdı
iphoneda da simkartı çıkarsan bile whatsappde herşeye ulaşıyorsun.
sıkıntı bir olay.
başkasının telefonundan girdiğinde erişiliyor felan. kimse sevmez özeline girilmesini :D
-
başka bilgisayarda msn oturumu açma gibi düşünebilirsin.
edit: örneğin.
A telefonu ve B telefonu olmak üzere iki telefon düşün
A telefonuna ait sim kartı B ye takmadan B telefonundan whatsapp a kayıt olurken A nın numarasını girersen A ya sms gider b üzerinden kullanırsın oturum kapatmayı unuttun diyelim.. A telefonuna whatsapptan oturum açınca B telefonundaki whatsapp oturum kapanır ve kullanamaz.
yunusdogan tarafından 10/Ağu/13 00:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam öncelikle whatsapp ın senin sim kartınla ilk onay mesajı ve kişilerin denetlenerek rehbere eklenmesi dışında hiçbir bağlantısı yok. Hatta whatsapp ı kurduktan sonra sim kartı çıkar başka sim.kart takma telefon ile kablosuz a bağlan yine devam edebilirsin. Hatta bu şekilde istediğin kadar telefonda aynı hesabı kullanabilirsin. Diğer konu ise önbelleği değil verileri silmen lazım. Önbelleği silmen sadece daha önce o telefondan atılan mesajları ve kişi listesini temizler ama yine de senin hesabın açık kalır. Whatsappta kişilere girdiğinde o an telefon hafızasındaki kişileri yükler ve onlarla mesajlaşabilirsin
qoqo tarafından 10/Ağu/13 01:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ayarlarda hesabı sil diye bişey olcak, ona tıklarsan şuan takılı hatta yeni hesap açarmışçasına devam edersin
-
whatsapp simkart içinden msisdn i bulup ona göre işlem yapamaz. zaten simkartın içinde telefon numarası yazmaz. o yüzden bi makinada bir kez aktive ettikten sonra silmediğin sürece kullanabilirsin.
-
beyler bu arada 1 yıl ücretsiz sonraki yıl için 1 dolar alıyo biliyosunuz.. eskidne kullanıp artık kullanmıyosanız
programı silmek yetmiyor. hesabımı sil gibi bişi var öyle yapmanız lazım
-
yunusdogan bunu yazdı
beyler bu arada 1 yıl ücretsiz sonraki yıl için 1 dolar alıyo biliyosunuz.. eskidne kullanıp artık kullanmıyosanız
programı silmek yetmiyor. hesabımı sil gibi bişi var öyle yapmanız lazım
benim 2 yıl oldu almadı bişey? kontör felan mı olarak alıyor nedir?
-
evet bakiyeden düşüyor olması lazım hocam