Whatsapp Kullananlara Kısa Bir Soru
-
Cümleten iyi akşamlar
whatsapp'ta merak ettiğim bir konu var
Normalde hiç konuşmadığımız bir kişiye mesaj göndermeden profil fotoğrafı, ismi ve durum mesajlarını göremiyoruz.
Durum mesajları tam olarak nasıl çalışıyor?
Benim karşı tarafın paylaştığı durumları görebilmem için karşı tarafın telefon rehberinde ekli olmam gerekiyor mu?
Karşı tarafa mesaj yazdıktan sonra ismini, profil fotoğrafını, paylaştığı durumları görebiliyorum
Birisi demiş ki paylaştığı durumları görmen için rehberinde kayıtlı olman gerekiyor demiş
Bu konuda master yapmış arkadaşlar bu durumu açıklayabilirler mi acaba? :)
Birkaç yerde okudum herkes farklı farklı yazmış bir de size sorayım dedim
@Mod: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim
-
Karşı tarafın ayarlamalarına bağlı bir durumdur. Mesela sen bende ekli değilsin ben senin numarayı kaydettim senin profile baktım eğer sen ayarlar kısmında herkese görünüt ü seçtiysen görünür bana yoksa görünmez.
-
ilteris bunu yazdı
Karşı tarafın ayarlamalarına bağlı bir durumdur. Mesela sen bende ekli değilsin ben senin numarayı kaydettim senin profile baktım eğer sen ayarlar kısmında herkese görünüt ü seçtiysen görünür bana yoksa görünmez.
Peki hocam son 2 soru :)
Durumunu herkese görünür ayarlandığında karşı tarafın rehberinde olmama gerek yok yani değil mi?
x kişi durumumu kimler görmüş diye baktığında kendi rehberi haricinde ekli olmayan kişilerin numarasını görebiliyor mu peki?
-
OCEANUS bunu yazdıilteris bunu yazdı
Durumunu herkese görünür ayarlandığında karşı tarafın rehberinde olmama gerek yok yani değil mi?
x kişi durumumu kimler görmüş diye baktığında kendi rehberi haricinde ekli olmayan kişilerin numarasını görebiliyor mu peki?
göremiyor hocam, kişiyi rehbere eklersen görebiliyorsun. her iki sorunun cevabıda rehbere eklemekle alakalı. yani kişi rehbere eklemediği sürece durumunuzu ve profilinizi göremez. whatsapp rehberle paralel çalışıyor.
-
ilteris bunu yazdı
Hocam peki fake whatsapp hesabı nasıl açılır ? Okadar video izledim gerçekten sonuç alabileceğim bir kaynak bulamadım bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ederim.
-
cagatay09 bunu yazdıOCEANUS bunu yazdıilteris bunu yazdı
göremiyor hocam, kişiyi rehbere eklersen görebiliyorsun. her iki sorunun cevabıda rehbere eklemekle alakalı. yani kişi rehbere eklemediği sürece durumunuzu ve profilinizi göremez. whatsapp rehberle paralel çalışıyor.
Tamamdir hocam tesekkurler. .)
-
İki kişi A ve B,
A B de ekli B A da ekli değilse;
1- B durumu ppyi falan herkese açmışsa A görebilir. ama durumu A nın gördüğünü B göremez.
2- B Anın durumunu vs göremez. Herkese açık olsa da B A,yı eklemediği için.
Tek taraf ekliyse udurm böyle oluyor. Karşılık hiç eklenme yoksa zaten ortada durum vs de yoktur :D
Ama durum vs görebilmek için illaki mesaj yazmak gerekmiyor. Rehberde karşılıklı ekli olmak yetiyor. ( Tabi herkese açıksa tek tarafta ekli olsa yetiyor. ama eklemeyen taraf bir şey göremez.)